Spraglehøj

I Jyllinge ligger et klubhus med et helt særligt farvespil. Alle er velkomne, og den værdi skal den farvestrålende facadebeklædning afspejle. Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos FaktaNet Live

Involverede firmaer

Cembrit A/S

Et inspirerende budskab, som COBE, der står bag designet af idrætsanlæggets fysiske rammer, har brugt som inspiration. Klubhuset skal danne rammerne om det sociale samvær, kammeratskab og hygge - og ikke kun være et klubhus for sportens skyld.

For at sætte særligt fokus på dette har COBE brugt facaden som et symbol på mangfoldighed med de mange farver – der i øvrigt matcher klubbens egne farver. Medlemmer og gæster er aldrig i tvivl om, at de er ankommet til Jyllinge FC’s hjemmebane.

Plader uden tilskæring

Med et så farverigt design kan det være en udfordring at finde en producent, som kan levere de ønskede materialer. COBE var derfor på udkig efter en leverandør som kunne levere solide facadeprodukter i en bred farvepalette. Det kunne Cembrit og valget faldt på facadepladen Cembrit Cover.

Facaden består af fire forskellige farver, mørk rød, bordeaux, mørk grå og lys grå. I stedet for at få Cembrit Cover i specialmål valgte man, at montere facadepladerne i standardmål. Et helt bevidst valg for at sikre maksimal udnyttelse af hele pladen og minimere materialespild. For et stramt byggebudget som Spraglehøjs gav det også god mening at udnytte hele facadepladen i byggeriet ud fra en økonomisk betragtning.

Fibercementpladerne er kombineret med lodret bøjede alulameller, som er pulverlakerede i samme farver som selve facadepladerne og monteret retvinklet på facaden, hvilket giver et utraditionelt og todimensionelt udtryk.

Læs mere om Cembrit Cover og dennes farvepalette her


Produktkoblinger

Facade

Flotte og holdbare facadeplader i slidstærk fibercement


Relaterede projekter

Chokoladefabrikken, Kolding

Chokoladefabrikken, Kolding

I 1896 byggede FDB sit første fabriksanlæg til kaffe- og chokolade produkti...


Idrætscenter Vensyssel

Idrætscenter Vensyssel

Tilbygning | Hjørring | 17 Mio.kr

Tilbygning af idræt & fritid i Hjørring på 3 etager . Selve byggeriet er påbe...


Lagunen i Slagelse

Lagunen i Slagelse

Slagelse

Lagunen er navnet på det anlæg, som Slagelse bys rensede spildevand udledes...