Sort går (vist) aldrig af mode

Annonce – Dato 3 sep 2019

“I will put them all in black!” og med det statement revolutionerede Coco Chanel moden verden over med den tidløse og elegante farve, der både udstråler sensualitet og magt. Modeindustrien har været dybt afhængig af den lige siden.

Tilsvarende i boligen hvor indretningsdesign nyder godt af den elegante effekt som sorte tilføjer og kombineres den rigtigt, bliver den markante farve aldrig for dominerende. Om det er stuen, køkkenet eller på badeværelset, så fungerer sort lige godt og uanset, om stilen er klassisk eller ultra moderne.

Stærk designduo

Fordelen ved sort er, at den kan sættes sammen med enhver anden farve! Det klassiske sort/hvide look er de rene modsætninger og den stærke kontrast bliver især anvendt på badeværelset til at skabe en følelse af ro. Ofte ser man sorte møbler med hvid sanitet som et klassisk og tidløst valg, når der bliver renoveret badeværelse.

Den tidløse duo præger også mange af de nyheder, man hos en af verdens førende producenter af møbler og keramik til badeværelset - Villeroy & Boch - lancerer her i løbet af sommeren og efteråret.

Fordelen ved sort er, at den kan sættes sammen med enhver anden farveFor et gennemført æstetisk udtryk

Douchetoilet går i sort

Er man træt af et klassisk hvidt toilet kan man jo vælge et sort i stedet ovenikøbet udstyret med den mest avanceret teknologi, der findes på markedet inden for douchetoiletter. ViClean-I100 wc fra Villeroy & Boch i farven jet black er det første douchetoilet på markedet i en sort udgave og er noget af et statement til det ekstraordinære, moderne bad.

Uden på ligner det måske nok et traditionelt wc men udseendet snyder, da al den avancerede teknik er integreret i porcelænet fremfor sædet, som er tilfældet i langt de fleste andre doucetoiletter på markedet. ViClean-I 100 udstråler helt rene linier og et minimalistisk look der understreges af det ultraflade sæde. Den sorte højglans farve på toilettet komplementerer det kantede, underspillede design og er trendmæssigt spot on!

verdens førende producenter af møbler og keramik til badeværelset

For et gennemført æstetisk udtryk kan man med fordel kombinere det sorte ViClean toilet med en håndvask fra serien Memento 2.0 også i højglans sort og et Oberon badekar med sort front. Stilfuldt og i perfekt harmoni.

For de kalkforskrækkede kan nævnes, at al sanitet fra Villeroy & Boch fås med en særlig overfladebehandling Ceramicplus, der giver netop kalk kamp til stregen og gør rengøringen til en leg.

Referenceprojekter fra Villeroy & Boch Danmark A/S

Zleep Hotel Copenhagen Arena

Zleep Hotel Copenhagen Arena

Nybygning | København | 100 mio.kr

Nybygning af hotel/motel i København med 211 lejligheder på 6 etager . Selve ...

Comfort Hotel, Københavns Lufthavn

Comfort Hotel, Københavns Lufthavn

Nybygning | Tårnby | 1000 mio.kr

Nybygning af hotel & restauration i Tårnby med 605 lejligheder på 13 etager h...

Axel Towers

Axel Towers

Nybygning | København | 550 Mio.Kr

Nybygning af kontorbygning i København på 16 etager hvoraf 5 etager er unden ...

Roskilde Universitet, ESCO-projekt

Roskilde Universitet, ESCO-projekt

Udv.renovering | Roskilde | 77 Mio.Kr

Udv.renovering af universitet i Roskilde . Selve byggeriet er påbegyndt febru...