Solenergi med arkitektonisk frihed

Annonce – Dato 17 jan 2019

Dansk Solenergi ApS kan nu præsentere et revolutionerende gennembrud med deres patenterede nyhed: HEM-CFR farvede solcellemoduler, der overskrider alle tidligere begrænsninger. I kraft af de æstetiske og arkitektoniske muligheder, de farvede solcellemoduler repræsenterer, er der lagt op til en helt ny og meget energieffektiv arkitektur, som ikke kender nogen grænser. Alle typer facader og tage m.m. kan udgøre et aktivt element i energiforsyningen, samtidig med at arkitekturen har helt frie tøjler. Der er lagt op til en symbiose mellem teknik og æstetik af helt nye og uanede dimensioner.

farvede solcellemoduller til tage og facader

Fordele:

  • Lystransparens på op til 95 %, hvilket giver enestående høj effektivitet
  • Nye æstetiske designmuligheder
  • Økonomisk produktion
  • Udvidelse i vid udstrækning af solcellemodulernes anvendelsesmuligheder

Stor designfrihed

Det er nu muligt at designe sit eget solcellemodul. Lige fra farven eller farverne til form og størrelse. Det er også muligt at give modulet mønstre, der ligner de omgivne miljøer. Solcellemodulerne kan integreres i bygningen, således at det minimerer synligheden, men de kan også tage udgangspunkt i et futuristisk udseende, således at solcellemodulerne bliver bygningens “ansigt” udadtil.

Ideel løsning i forhold til energirammen

Bygningsintegrerede solceller er en ideel løsning ift. at overholde energirammen. Senest har Dansk Solenergi produceret to testanlæg, et teglrødt og et lysegråt, til Teknologisk Institut, mørkegrå moduler til Rockwool Internationals udviklingsafdeling, samt transparente solcellemoduler til Herlev Hospital. Dansk Solenergi leverer ikke blot solcellemoduler, men også komplette systemer, hvis det ønskes, og forenkler derved samarbejdspartnernes kommunikationsvej.

Grøn energi i rødt design

Dansk Solenergi har udviklet usynlige solceller til røde miljøer:

HEM-CFR modul - Rød Brun V.7

Med ultralav refleksionsgrad. Disse unikke moduler kan indgå i røde tage som fx tegl eller betonsten med rødbrune nuancer. Farven sikrer at tagets æstetiske udtryk bibeholdes. Modulet kan også vælges i andre nuancer som tilpasses det omgivne miljø, der nærmest gør dem usynlige. Modulerne kan fås med et vandtæt monteringssystem til facader.

Tekniske specifikationer:

Modul type: HEM-HV803XR100G43
Modul areal: 0,64 m² (400 x 1605 mm)
Synligt modul dimension: (280-350) x 1605 mm
Moduleffekt: 55/70 Wp.
Refleksionsgrad: RHEM600
Monteringsbeslag: Ja
Vandtæt monteringsløsning: Ja

Anlægget testes af Teknologisk Institut i Taastrup og kan beses til 2020.

Firmaprofil

Med over 25 års erfaring i branchen har Dansk Solenergi opbygget en ‘know-how’ udover det sædvanlige, og har klaret udfordringer, der for de fleste syntes umulige. Alle solcellemoduler bliver produceret på egen fabrik i Danmark, som er bygget således, at CO₂-udslippet er minimalt ved produktion. På trods af at Dansk Solenergi har Danmarks største produktionsfacilitet til solceller, er de meget fleksible i forhold til ønsker og specifikationer. 

Mere om produktet RØDE SOLCELLEMODULER TIL TEGL

RØDE SOLCELLEMODULER TIL TEGL

Solceller 100% integreret i taget, med et nyt unik monterings system der passer til de fleste røde tegl alm. - nu også i røde og sorte farver

Farve moduler

Farve moduler

Top kvalitets solcelle moduler

Læs mere

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår