SMUKT DESIGN BØR IKKE KUN OPLEVES PÅ ET GALLERI

Dato: 17 Dec 2020

Byernes infrastruktur udvikler sig hele tiden, for at tilpasse det stigende befolkningstal. Flere og flere flytter til byerne, og derfor er det vigtigt at de offentlige rum følger med, og bliver indbydende åndehuller for de mange, der benytter dem. Parker, torve, havnefronter og promenader får i fremtiden endnu større vægt, i takt med at byerne bliver tættere befolket.

ÆSTETIK, FUNKTIONALITET OG BÆREDYGTIGHED

ÆSTETIK, FUNKTIONALITET OG BÆREDYGTIGHED

Smekab Citylife har en vision om at gøre byerne til det bedst tænkelige miljø, at bo og opholde sig i. Det er selvfølgelig ikke en opgave, som vi bilder os ind, vi kan løfte alene, men vi tror på, at vi kan medvirke til byernes positive udvikling, ved at værne om menneskers trivsel og bidrage til det, vi kalder urban harmoni.

Vores alsidige sortiment af byrumsinventar tilgodeser de mange udfordringer, som de tæt befolkede byer fordrer. Fremtiden er tænkt ind i designet - både når det kommer til æstetik, funktionalitet og bæredygtighed.

Vores alsidige sortiment af byrumsinventar tilgodeser

HÆDERKRONET LEVERANDØR

Smekab Citylife er den eneste forhandler i skandinavien af de unikke og eksklusive parkmøbler fra det verdensberømte tjekkiske firma mmcité. Her er tænkt på alt både fra brugerenes perspektiv, og for de fagfolk, som skal montere, vedligeholde eller eventuelt flytte dem.
David Karásek er medstifter af mmcité og kreativ direktør, og så er han samtidigt skaberen af en række prisbelønnede parkmøbler. mmcité’s enestående design kombineret med en blændende sans for materialer, bæredygtighed og konstant innovation har gjort, at deres enestående parkmøbler præger bybilledet i mere end 30 lande på fem forskellige kontinenter.

HÆDERKRONET LEVERANDØR

EN KULTUREL MISSION

David og mmcité deler vores vision om smukke, brugervenlige og attraktive byrum, der fungerer som små oaser i de travle byer, så det er et naturligt samarbejde, som vi er både stolte af og glade for. Parkmøbler tilhører ingen, men tjener alle, så at designe byrumsinventar er intet mindre end en kulturel mission.
Ligesom Smekab Citylife har mmcité stor fokus på bæredygtigt materialevalg, funktionalitet, æstetik og selvfølgelig prisen. High-end design behøver nemlig ikke betyde skyhøje priser.

High-end design behøver nemlig ikke betyde skyhøje priser

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Hos mmcité er man meget bevidst om vigtigheden af, også at kunne tilbyde konkurrencedygtige priser. Derfor er funktionalitet, omhyggelig forarbejdning og overkommelige priser lige vigtige parametre, som løbende monitoreres igennem designfasen.

8tallet i København, som er kåret til verdens bedste boligbyggeri, er designet af Bjarke Ingels. Her har man eksempelvis valgt David Karáseks bænk ”Portiqoa”, hvis stilfulde linjer går hånd i hånd med konceptet bag det smukke boligkompleks. Portiqoa er et levende bevis på, hvordan godt design fungerer i praksis.

Vil du vide mere om Smekab Citylife og vores produkter, så besøg www.smekabcitylife.dk eller kontakt vores danske country manager Per Bruun på tlf. 23 69 76 76 eller mail

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår