Sky-Work rådgiver Pakhusene i Århus Ø om rope-access

Dato: 6 Feb 2020

Sky-Work har rådgivet Pakhusene i Aarhus Ø om montering af en Harken Longspan skinne. En næsten usynlig del af bygningens originaldesign, der blandt andet har gjort fugearbejdet legende let for to af firmaets sky-workere.

Sky-Work rådgiver Pakhusene i Århus Ø om rope-access

Ubesværet adgang til facaderne ved renovering og rengøring

Pakhusene har valgt Harken Longspan skinnen for at sikre, at Sky-Works håndværkere og vinduespudsere kan bevæge sig ubesværet og sideværts rundt på bygningen. Det sikrer, at renoverings- og rengøringsarbejde hurtigt kan blive løst uden brug af lift eller stillads. Netop på Aarhus Ø er det en kæmpe fordel, fordi mange bygninger er omkranset af både vand og smalle gangstier, der gør det vanskeligt at opstille netop stillads eller lift.

Firmaprofil

Ved både byggeri og renovering kan der opstå situationer, hvor hverken lift, stillads eller kran er den oplagte løsning til at understøtte arbejdet i højden. Hos Sky-Work hjælper de byggeri, industri og virksomheder med rope access-løsninger som et fleksibelt, økonomisk og sikkert alternativ til lift, stillads og kran. Sky-Works professionelle og uddannede fagfolk løser alt fra simple vedligeholdelsesopgaver som fugearbejde, udskiftning af tagbelægning eller facaderens til specialopgaver i industrien og installation af integrerede rope-access løsninger.

Sky-Work, sikkert alternativ til lift, stillads og kran

Sky-Work rådgiver indenfor:

  • Rope access til reparation, renovering og rengøring i højden
  • Installation og montering af ankersystermer
  • Sikkerhed ved projektering med rope access
  • Valg, køb og brug af rope access-udstyr

Yderligere information: www.skywork.dk, tlf. 9191 9158.

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår