Sky-Drone revolutionerer inspektion- og rapporteringsmarkedet

Annonce – Dato 22 sep 2022

Inspektioner af tag, facade og bygninger kan hurtigt blive omkostningstungt og uoverskueligt. Hos Sky-Drone er missionen at gøre det meget lettere og mere effektiv for folk i byggebranchen, med sine innovative droneinspektioner og interaktive rapporter.

Sky-Work - Inspektioner af tag, facade og bygninger

Sky-Drone arbejder på svært tilgængelige steder og inspicerer alt fra nybyg, boligforeninger til privat huse, for at sikre en større gennemsigtighed og levere en mere brugervedlig rapport.

Sky-Drone arbejder med inspektion og rapportering af tag, facade og bygninger Det skal være simpelt og til en overkommelig pris for alle at få overblik over sit bygge projekt, kvalitetssikring eller renoveringsopgaver, så man så vidt muligt kan undgå ubehagelige overraskelser og store uforudsete omkostninger” – fortæller Frederik Hemmingsen, Direktør af virksomheden Sky-Drone.

Ved hjælp af Sky-Drone system, får kunderne et ekstra sæt øjne, der giver dem 100% overblik over deres projekt, så de kan sikre sig en let og korrekt vurdering af det givende projekt.’

"Vores kunder fortæller at rapporten har tjent sig selv hjem mange gang. Fordi de kan komme, fejl, mangler og misforståelser til livs lang tid før de opstår og kunden har mulighed for at få 100% gensigtighed de steder som ikke er så nemt at komme til."

Det der gør Sky-Drone ekstra unik er deres brugervenlige rappoterningssystem, samt at det er erfarende håndværkere/ konstruktører der udarbejder rapporterne. Håndværkere der har udarbejdet 1000 vis af de typer observationer som de kigger på i rapporten.

Det er vigtigt for os at kunderne, står i den bedste position til at træffe beslutninger om deres projekt derfor skadeoptegner og skadesklassificerer vi i alle kunders rapporter de observationer som dronen identificerer, så de let kan lokaliseres og prioriteres efter hvor påtrængende udbedringerne er, så kunden er i stand til at træffe de bedste beslutninger.” - fortsætter Frederik Hemmingsen Vi ved det er i rapporten værdien skabes. 

Sky-done tilbyder serviceaftaler, så kunderne kan kontrollere bygningernes tilstand

Netop derfor tilbyder Sky-drone også serviceaftaler, så kunderne kan kontrollere bygningernes tilstand efter eget behov.

For yderligere oplysninger kontakt:  Salgs- og marketingdirektør, Jeppe Graversen, Jg@skywork.dk, tlf.: 41291042.

Se mere på: skywork.dk

Mere om produktet Drone inspektion

Drone inspektion

Taginspektion, facadeinspektion, besigtigelse og kvalitetssikring

Taginspektion

Taginspektion

Med en rapport fra Sky-Drone er du sikret markedets bedste pris og kvalitet

Læs mere

Facadeinspektion

Facadeinspektion

Vi inspicerer din facade med drone

Læs mere

Besigtigelse

Besigtigelse

Kom økonomiske ubehagelige overraskelser i forkøbet med dronebesigtigelse

Læs mere

Kvalitetssikring

Kvalitetssikring

Få indsigt i din bygnings tilstand fra top til tå efter en renovering

Læs mere