Vandbehandlingssystem

Vandbehandlingssystem

Vandbehandlingssystem

Bekæmp legionella!

Hvis der er konstateret legionellabakterier i varmtvandssystemet, er det vigtigt at få bekæmpet problemet. Ved en vandtemperatur på 55°C dør legionellabakterien inden for 5 - 6 timer. Ved en temperatur på 60°C dør legionellabakterierne inden for 32 minutter, og ved en temperatur på 66°C dør legionellabakterierne inden for 2 minutter.

AQUA 3000 Open, der er et intelligent vandstyringssystem fra Franke, byder på en løsning der reducerer faren. Udover sanitering af anlægget, kan AQUA 3000 Open reducere vandforbruget og samtidigt dokumentere alle processer.

Ved hjælp af systemsoftwaren AQUA 3000 open kan alle sanitetstekniske processer overvåges, kontrolleres og protokolleres yderst brugervenligt.

Vandbehandlingssystemet AQUA 3000 open giver på hele armaturområdet adskillige muligheder for automatisk vandregulering, f.eks. termisk desinficering, hygiejneskylning og spidsbelastningsoptimering - og er dermed den mest optimale hygiejniske og økonomiske løsning, man kan tænke sig.

Hvad enten der er tale om wellness-kursteder, medicinske laboratorier eller kontor- og administrationsbygninger - så har AQUA 3000 open en særdeles økonomisk og hygiejnisk systemløsning, der kan anvendes i alle bygninger både inden for den offentlige sektor og erhvervssektoren.

Hvad angår rentabilitet, komfort og hygiejne, vokser kravene til sanitære anlæg konstant på institutionsområdet. I forbindelse med, at drikkevandsystemer udgør en potentiel fare for infektionssygdomme, er brusesystemer tiltagende kommet i søgelyset som årsagen. Den anvendte fremgangsmåde ved termisk desinficering har i den forbindelse i mellemtiden udviklet sig til anerkendt teknisk praksis. De busforbundne armatursystemer gør det muligt i høj grad at opfylde de særlige krav til hygiejne.

Fra ide til gennemførelse

Forudsætningen for et optimalt sanitetsrum er grundig forudgående planlægning. Den skal fokusere på de specifikke objektforhold og de brugsafhængige krav til sanitære rum. I den forbindelse er kvalificeret og regelbundet emnerådgivning den vigtigste byggesten fra ideen opstår til planlægningen af dens udførelse. Vi hjælper gerne med i planlægningen og videregiver gerne vores knowhow til dig. Vi ledsager dig i alle faser af planens udførelse - også - og netop, når der er tale om mere komplekse systemløsninger.

Relaterede produkter

Kompensatorer

Kompensatorer

Vi tilbyder et omfattende program af kompensatorer


Stålvask

Stålvask

En pris alle kan være med på og kvalitet i verdensklasse


Vaskerender

Vaskerender

Vaskerender uden svejsesøm fra Franke


Urinal og urinalrender

Urinal og urinalrender

Saniflow forhandler urinal og urinalrender fra Franke


Nyheder fra Saniflow

Nyhed! Gummikompensator type MS-1

Nyhed! Gummikompensator type MS-1

Sætter nye standarder inden for funktion og design

Bekæmp legionella med et klik!

Bekæmp legionella med et klik!

Med AQUA 3000 Open-systemet reduceres både faren og vandforbruget

Saniflow sanitet og instrumentering

Saniflow sanitet og instrumentering

Specialist indenfor fleksible forbindelser, procesudstyr samt industriel sanitet

Berøringsfri løsninger begrænser smitte

Berøringsfri løsninger begrænser smitte

HNC Group leverer berøringsfri hygiejneløsninger og hygiejneskærme