Bekæmp legionella med et klik!

Annonce – Dato 2 Dec 2021

Med AQUA 3000 Open-systemet reduceres både faren og vandforbruget. 

Saniflow, bekæmp legionella

Bakterier som Legionella forekommer naturligt i overfladevand og findes ofte i vandrør til brusebade. Legionella-bakterier kan formere sig til store mængder i det slimede lag, der kaldes bio-film, som dannes på indersiden af vandrør, der er fyldt med stillestående eller langsomt løbende vand. Bakterien trives bedst i varmt vand, som det findes i spabade, køletårne, varmtvandsbeholdere og rørsystemer i store bygninger. Disse “gunstige” forhold for vækst og formering af legionella-bakterier forekommer i vandrørene i store bygninger såsom hospitaler, plejehjem, kollegier, lejlighedskomplekser, hoteller, sportscentre, skoler mm.

Temperaturforhold

Ved en vandtemperatur på 55 °C dør legionellabakterien inden for 5 - 6 timer. Ved en temperatur på 60 °C dør legionellabakterierne inden for 32 minutter, og ved en temperatur på 66 °C dør legionellabakterierne inden for 2 minutter.

AQUA 3000 Open gør det hele for dig

AQUA 3000 Open, der er et intelligent vandstyringssystem fra Franke, byder på en løsning der reducerer faren. Udover sanitering af anlægget kan AQUA 3000 Open reducere vandforbruget og samtidigt kan alle sanitetstekniske processer overvåges, kontrolleres og protokolleres yderst brugervenligt.

Den mest optimale hygiejniske og økonomiske løsning

Vandbehandlingssystemet AQUA 3000 open giver på hele armaturområdet adskillige muligheder for automatisk vandregulering, f.eks. termisk desinficering, hygiejneskylning og spidsbelastningsoptimering - og er dermed den mest optimale hygiejniske og økonomiske løsning, man kan tænke sig. Hvad enten der er tale om wellness-kursteder, medicinske laboratorier eller kontor- og administrationsbygninger - så har AQUA 3000 open en særdeles økonomisk og hygiejnisk systemløsning, der kan anvendes i alle bygninger både inden for den offentlige sektor og erhvervssektoren.

Saniflow, bekæmp legionella med AQUA 3000 der er et intelligent vandstyringssystem

Termisk desinficering

Hvad angår rentabilitet, komfort og hygiejne, vokser kravene til sanitære anlæg konstant på institutionsområdet. I forbindelse med, at drikkevandsystemer udgør en potentiel fare for infektionssygdomme, er brusesystemer tiltagende kommet i søgelyset som årsagen. Den anvendte fremgangsmåde ved termisk desinficering har i den forbindelse i mellemtiden udviklet sig til anerkendt teknisk praksis. De busforbundne armatursystemer gør det muligt i høj grad at opfylde de særlige krav til hygiejne.

Fra idé til gennemførelse

Forudsætningen for et optimalt sanitetsrum er grundig forudgående planlægning. Den skal fokusere på de specifikke objektforhold og de brugsafhængige krav til sanitære rum. I den forbindelse er kvalificeret og regelbundet emnerådgivning den vigtigste byggesten fra ideen opstår til planlægningen af dens udførelse.

Saniflow hjælper gerne med i planlægningen og videregiver gerne deres knowhow til dig. De ledsager dig i alle faser af planens udførelse - også - og netop, når der er tale om mere komplekse systemløsninger.

Få yderligere information om vandbehndlingssystemer fra Saniflow her, tlf. 5830 8070.

Mere om produktet Vandbehandlingssystem

Vandbehandlingssystem

Bekæmp legionella!

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår