Sådan opnår du topkvalitet i malerbehandlingen hver gang

Annonce – Dato 26 jan 2021

Nu lancerer vi et komplet produktsystem, så du får nemt ved at optimere kvaliteten. Du kan derfor opføre rigtige vægge med de rigtige produkter – og kun én leverandør, én systemgaranti og én produktansvarsforsikring i ryggen. Hver gang.

fermacell® fibergips , malerbehandling

Danskerne har i dén grad taget fordelene ved fibergips til sig, og der er igennem det seneste årti opsat mere end 40 mio. kvadratmeter fermacell® fibergips i Danmark. Løsningen giver slag- og skruefaste vægge, hvor man altid kan hænge tunge ting op uden brug af plugs. Men stigende krav til overflader og effektivitet har medført en øget anvendelse af sprøjtespartel de senere år.
Derfor går vi nu hele vejen og lancerer et komplet fermacell® produktsystem, så du nemt optimerer kvaliteten i malerbehandlingen, understreger vores tekniske rådgiver Søren Dyhm: - Sprøjtespartel er ikke bare sprøjtespartel, ligesom fibergips ikke bare er gips. For at du kan aflevere et flot stykke kvalitetsarbejde til dine kunder, kræver det, at du kan stole på dine løsninger. De skal være effektive at arbejde med og holde i længden.

Opnå besparelser og aflevér et bedre slutprodukt

Det komplette fermacell® produktsystem består af fibergips, stålprofiler eller træ, spartelmasse, papirarmeringsbånd eller retkantede fibergipsplader med klæbefuge samt en specifik sprøjtespartel.
Vi har udviklet sprøjtespartel Medium Pro Plus 639 sammen med Dana Lim. Den muliggør påføring af lagtykkelse på kun 1,5 mm og i begrænsede områder op til 2,0 mm – modsat tidligere 1 mm.

Med en lagtykkelse på 1,5-2,0 mm reduceres materialeforbrug, arbejdstid og miljøbelastning, ligesom arbejdsmiljøet forbedres, når der er færre arbejdsgange forbundet med sprøjtespartling. Søren Dyhm uddyber:
- Med det nye produktsystem er du 100 procent sikker på kvaliteten hver eneste gang, og vi garanterer, at du kan aflevere superstærke, langtidsholdbare vægge.

Det nye produktsystem er beskrevet i vores anvisning om overfladebehandling – ”Hvor går grænsen?” – og understøttes af en produktansvarsforsikring på hele 10 mio. EUR pr. skade. Der er også systemgaranti på anvendelsen af produktsystemet.

- Som maler er du ikke alene sikret, hvis uheldet skulle være ude. Du opnår også besparelser og afleverer et bedre slutprodukt til dine kunder. Kort sagt: En rigtig væg med kun én leverandør og én produktansvarsforsikring i ryggen, understreger Søren Dyhm til slut.

DOWNLOAD BROCHUREN OM MONTAGE OG OVERFLADEBEHANDLING – HVOR GÅR GRÆNSEN

Fordele

  • Håndterbare lagtykkelser – påføring af 1,5-2,0 mm ad gangen
  • Minimering af arbejdstid
  • Mindre miljøbelastning
  • Forbedret arbejdsmiljø
  • Understøttes af produktansvarsforsikring (10 mio. EUR pr. skade)

Referenceprojekter fra James Hardie Danmark

Ringgården afd. 1

Ringgården afd. 1

Indv.renovering | Aarhus | 225,0 Mio.Kr

Indv.renovering af boligblokke svarende til 6 bygninger i Aarhus med 142 lejl...

Scandic

Scandic

Tilbygning | Aarhus | 80-100 Mio.kr.

Tilbygning af hotel/motel i Aarhus med 226 lejligheder på 6 etager hvor den e...

Sydhavnsskolen

Sydhavnsskolen

Nybygning | København SV | 170 Mio.Kr

Nybygning af skole 0-10, klasse i København på 5 etager . Selve byggeriet er ...

Opførelse af Tietgenkollegiet

Opførelse af Tietgenkollegiet

Nybygning | København | 470,0 Mio.Kr.

Nybygning af boligbyggeri m.m. svarende til 5 bygninger i København med 400 l...