Præfabrikerede inddækningsløsninger fra NIC Denmark

Dato: 9 Feb 2021

Hvis produktiviteten skal stige i byggeriet, er der grund til at kigge mod præfabrikerede løsninger. Med præfabrikerede inddækningsløsninger fra NIC Denmark sparer man megen tid på montering. Produkterne er kendetegnet ved den nemme opsætningstid og den flotte overfladefinish.

Præfabrikerede inddækningsløsninger fra NIC Denmark

Pressede tømrermestre kan spare tid og penge

Håndværkerfradraget har givet travlhed hos landets håndværkere, og ordrebøgerne er godt fyldte hos mange tømrermestre landet over. Derfor er tid også penge for mange, når det kommer til inddækningsløsninger.

”Derfor er det også vigtigt, at tømrermestrene bruger deres tid rigtigt for at få flest mulige opgaver gennem systemet. Her er tid ganske enkelt penge for den enkelte tømrermester. Derfor er det afgørende, at man som tømrermester har fokus på at dels holde kvaliteten, men også at kunne bruge løsninger, der kan styrke virksomhedens ordreflow”, siger adm. direktør Helle Frostholm Skærbech fra NIC Denmark.

Inddækningsløsninger til den danske byggebranche

”I stedet for at have en mand gående hjemme på værkstedet og producere inddækninger, kan man få det hele leveret færdigproduceret efter mål. Med færdige løsninger kan denne person montere langt flere inddækninger ude i marken, end man nogensinde kan nå at producere hjemme på værkstedet. Dermed sparer virksomheden i sidste ende både tid og penge”, påpeger Helle Frostholm Skærbech.

ClipOn Innercore

NIC Denmark har udviklet ClipOn Innercore, der netop hjælper tømrermestrene med at nå en bedre effektivitet.

”Her kan man montere en skræddersyet inddækning på under ti minutter, hvor kvaliteten er i orden”, fortæller Helle Frostholm Skærbech.

Inddækningsløsninger til den danske byggebranche

Overblik over omkostningerne

Hun fortæller, at NIC Denmark har lavet det ekstra let for tømrermestrene at få et overblik over, hvad en færdig skræddersyet løsning vil koste. Det eneste man skal bruge er målene på vinduerne, eventuelt fra vinduesproducenten, samt en skønnet dybde på lysningerne. Så kan NIC udregne et uforpligtende tilbud på få minutter, ligesom man har lagt måltagningsskemaer mv. ud på hjemmesiden.

Vinduesplader i fixmål

Udover inddækningsløsninger leverer NIC Denmark også fx ordreproducerede Vindueslaminatplader i fix-mål, samt andre former for inddækningsløsninger til byggeri alt sammen i tæt samarbejde med kunden.

Læs mere om NIC Denmarks produkter

Læs mere om vindues- og dørlysninger

Læs mere om rørskjulere

Yderligere informationer: www.nordicinnercore.dk, tlf. 9669 1020, e-mail: clipon@nordicinnercore.dk

Referenceprojekter fra NIC Denmark ApS

Kasperskolen, Skovlunde

Kasperskolen, Skovlunde

Ballerup

I det 10.000 m2 store bygningskompleks i Skovlunde, skal Ole Jepsen A/S omb...

WAKEUP AARHUS

WAKEUP AARHUS

Ombygning af tidligere kontor- og laboratoriebygning til nyt Wake Up hotel ...

Vildtbanegård afd. 3 i Ishøj

Vildtbanegård afd. 3 i Ishøj

Udv.renovering | Ishøj | 140 Mio.Kr

Afdeling III er opført i 1979-80. Tagetagen er tilføjet i 1988 – 89 og afde...

Sofiendal Enge

Sofiendal Enge

Nybygning | Aalborg | 350 mio.kr

Nybygning af boligblokke i Aalborg med 300 lejligheder på 3 etager . Selve by...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår