WPS – Wall Panel System – Nem og hurtig montering

Annonce – Dato 14 okt 2021

Tidsbesparende vægpaneler fra NIC Danmark.

NIC Denmark vægpaneler

Wall Panel System er udviklet efter NIC Denmarks principper, der sikrer dig som håndværker en række fordele, såsom besparelser på opsætning og flot finish. Det er udviklet sammen med byggefirmaer og har derfor fokus på hurtig opsætning og de rette materialer. De specielt udviklede monteringsbeslag gør, at der efter montering ikke er synlige skruer eller sømhuller, og WPS-beslaget sikrer en meget hurtig opsætningstid af vægpanelet.

Konstruktion

NIC Denmark’s Wall Panel System er et vægbeklædningssystem, som er præfabrikeret i fibergips, MDF eller krydsfinér, med not i begge langsgående sider. Overfladen kan være beklædt med hvid papirfolie, PVC-folie eller som rå plade. Vælger du en færdigbehandlet overflade, er væggen færdig når pladen er monteret.

NIC Denmark, vægbeklædningssystem

Brandgodkendelse

WPS i fibergips monteret med metalbeslag er nu blevet brandgodkendt efter EU's klassifikationer, og det betyder, at de danskproducerede paneler nu har en K1 10 B-s1 d0 certificering og kan anvendes som vægbeklædning i huse med brandkrav.

Vores vægpaneler sikrer en brandsikring, der svarer til at sætte to lag alm. gips op. Fordelen ved vores løsning er, at man kan nøjes med et lag, der monteres med et NIC beslag, ligesom panelerne med vores folie gør, at man ikke skal spartle, pudse og male efterfølgende. Dermed opnår man store besparelser på materialer samt tidsforbrug”, påpeger Arne Spicer Lindgren, der er partner i NIC Denmark.

Dimensioner

Vægpanelerne leveres i standardstørrelse 610 x 2500 mm eller 300 x 2500 mm. De sælges BTB, og ønsker man opskæring i bestemte mål, kan det også lade sig gøre ved større ordrer.

NIC Denmark, træ vægpaneler

Farver

Vægpanelerne er som standard hvide, men har kunden lyst til at få vægge med eksempelvis egefolie, krydsfinerfolie eller lignende, kan det dette tilbydes som en specialproduktion.

Bæredygtighed

Vi vil gerne være med at begrænse indhugget i naturens ressourcer. Det er også baggrunden for, at vi kan anvende folie med trædekor på Fermacell plader, og derved undgå brugen af vores knappe træressourcer”, slutter Arne Spicer Lindgren.

Få yderligere information om vægpaneler fra NIC Denmark her, tlf. 96 69 10 20.

Referenceprojekter fra NIC Denmark ApS

Kasperskolen, Skovlunde

Kasperskolen, Skovlunde

Ballerup

I det 10.000 m2 store bygningskompleks i Skovlunde, skal Ole Jepsen A/S omb...

WAKEUP AARHUS

WAKEUP AARHUS

Ombygning af tidligere kontor- og laboratoriebygning til nyt Wake Up hotel ...

Vildtbanegård afd. 3 i Ishøj

Vildtbanegård afd. 3 i Ishøj

Udv.renovering | Ishøj | 140 Mio.Kr

Afdeling III er opført i 1979-80. Tagetagen er tilføjet i 1988 – 89 og afde...

Sofiendal Enge

Sofiendal Enge

Nybygning | Aalborg | 350 mio.kr

Nybygning af boligblokke i Aalborg med 300 lejligheder på 3 etager . Selve by...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår