Platform.as i nyt sats

Dato: 20 mar 2020

Når taget på en ejendom skal skiftes, kræver det ofte en overdækning af taget, og her vil mange som regel tage kontakt til et traditionelt stilladsfirma, som vil udføre opgaven. Men det vil Platform.as nu ændre på. Virksomheden har udviklet et nyt og unikt produkt, hvor arbejdsplatformen bruges til at overdække bygninger.

Platform.as i nyt sats

Overdækningen bæres af arbejdsplatformene

Platform.as har udviklet et helt nyt og unikt produkt, hvor arbejdsplatformen bruges til at overdække bygningen. Der vil altså stadig være brug for stillads til overdækningen, men arbejdsplatformene vil nu udgøre det bærende element. Når overdækningen står klar, vil selve platformen hvorfra der arbejdes, være låst under tagfoden så den ikke kan køres ned. Dette betyder bl.a., at der bliver et langt større areal at arbejde på, idet platformens dæk er større end stilladsdækket. Der vil således være bedre plads til opbevaring af materialer og til den enkelte håndværker.

Fordele for beboerne

Udover de byggefaglige fordele får beboerne også en række fordele med totaloverdækningen, heriblandt færre gener og frit udsyn fra vinduerne under hele byggeprocessen, da ejendommen ikke er pakket ind i stillads. Derudover mindskes risikoen for indbrud, da tyvene ikke kan kravle op på stilladset og dermed få lettere adgang til lejlighederne.

Fordele for håndværkerne

”Med vores løsning får de arbejdende et langt større areal at bevæge sig på ved selve arbejdsområdet. Foruden det optimerede arbejdsareal, vil man med det nye produkt også kunne flytte overdækningen på taget meget hurtigere end tidligere, da et specielt konstrueret system med såkaldte ”trolleys” vil gøre det meget nemmere,” siger direktør, Casper G. Knudsen.

Stort fremtidspotentiale

Platform.as vurderer selv, at det fremtidige potentiale for den nye løsning er enormt. Casper G. Knudsen uddyber: ”Potentialet for vores nye løsning er kæmpestort. Vi er kommet godt i gang med at implementere den flere steder, og vi har allerede opdaget løsningens store udviklingspotentiale, hvilket bare gør den endnu mere attraktiv i forhold til de traditionelle løsninger. Vi har blandt andet en idé i støbeskeen, hvor vi kan montere to platforme på masterne, som betyder, at man vil kunne skifte både tag og vinduer samtidig – alt sammen under overdækningen.”

Går ind på markedet for totaloverdækning arbejdsplatformen bruges til at overdække bygninger

Bedre flow og kortere proces

Den første overdækning af den nye type fra Platform.as er allerede monteret i Roskilde, hvor entreprenøren kan glæde sig over de mange fordele, der er ved løsningen, såsom lavere pris og bedre arbejdsforhold for håndværkerne. Rasmus Hansen, byggeleder hos Byens Tag & Facade, der er hovedentreprenør på byggesagen, fortæller: ”Hos Byens Tag & Facade gør vi en dyd ud af være anderledes, nytænkende og have overskuddet til at finde særlige og optimerende løsninger på enhver byggesag. Derfor var vi med på at prøve Plaform.as’ løsning af, og erfaringerne har været positive både for beboerne, men også for os i form af et bedre flow og kortere proces.”

Sikkerheden er i top

Selvom Platform.as’ løsning optimerer mange af de traditionelle arbejdsmetoder, så slår Casper G. Knudsen fast, at de i hvert fald ikke er gået på kompromis med sikkerheden for arbejderne: ”Vores løsning har gennemgået utallige tests for at sikre, at sikkerheden er i top – og så har den alle de lovpligtige og essentielle godkendelser fra vigtige instanser som Arbejdstilsynet.”

Yderligere information: www.platform.as, tlf. 32 114 333.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår