Oplever du et stigende fokus på bæredygtighed og dokumentation?

Annonce – Dato 23 jun 2022

Bæredygtighed, certificering og produktdokumentation.

BetaPack, dampspærre og vindspærre

Hos BetaPack oplever vi, at vores kunder har et stigende behov for at dokumentere bæredygtigheden og den miljømæssige påvirkning af vores alpha produkter til klimaskærmen samt til alpha gulvunderlag.

Som producent og leverandør til byggeriet har vi i BetaPack ansvar for, at vores produkter opfylder de mange krav der stilles til dokumentation.

Derfor har vi valgt at gøre vores materiale tilgængeligt, så det altid er nemt at hente og vedlægge dokumentation i alle byggeriets faser.

BetaPack, gulvunderlag, building greenVi har haft særligt fokus på DGNB-erklæringer på alle vores alpha produkter og de ligger nu tilgængelige på vores hjemmeside.

Dokumentationen er ligeledes registreret i Byggebasen og er dermed til nem og enkel adgang for alle byggemarkeder der forhandler alpha produkter.

Du finder al den dokumentation du skal bruge for at godtgøre at alpha produkter kan anvendes i DGNB-byggerier og hvilke kategorier de påvirker.

Vi stiller al den dokumentation til rådighed der sikrer, at alpha produkter kan indgå i stort set alle byggerier –
uanset hvilke miljø- og bæredygtighedskrav der bliver stillet.

Det er vores mål og ambition at alle vores produkter udvikles og anvendes på en sådan måde, at de bidrager til mindre spild, højner den tekniske kvalitet af et byggeri og dermed er med til at sikre at totaløkonomien på bæredygtighedsregnskabet er positivt.

Derfor er vi også medlem hos FN’s Global Compact - verdens største frivillige initiativ for ansvarlige virksomheder. Vi arbejder med samfundsansvar, som værdiskabende for både forretningen og samfundet og har netop udgivet vores første Communications on Progress rapport.

Har du behov for en arkitektbeskrivelse til et udbud?

Vi har udarbejdet et omfattende arkiv med arkitektbeskrivelser, BetaPack, bæredygtighed
som frit kan benyttes når der anvendes alpha produkter i et byggeri. Dette for at lette dit arbejde med udbudsmateriale og tilsikre, at der stilles de rette krav til produkternes ydeevne og udførelsen af arbejdet med korrekt montage. Siden vi lancerede disse dokumenter på vores hjemmeside, har vi oplevet en stor forespørgsel på området.

Du finder arkitektbeskrivelserne her

Søger du andre informationer end du finder på vores hjemmeside, så kontakt os endelig.

Vores fokus er, at det skal være så nemt og ligetil som muligt – i alle faser af byggeriet – lige fra projektering og udbud til kvalitetssikring af veludført arbejde på projektet.

Referenceprojekter fra BetaPack

Daginstitutionen Eventyrhaven

Daginstitutionen Eventyrhaven

Nybygning | Solrød | 33 mio.kr

Nybygning af vuggestue/børnehave i Solrød på 1 etager . Selve byggeriet er på...

Slotsengen Herredsvejen og Slotshusene

Slotsengen Herredsvejen og Slotshusene

Nybygning | Hillerød | 100 Mio.kr

Nybygning af boligblokke svarende til 9 bygninger i Hillerød med 100 lejlighe...

Huscompagniet
Munck

Munck

Odense S

Fyns største anlægsprojekt indenfor offentlig transport