Nyt helglas vægsystem fra SKANDI-BO

Annonce – Dato 19 okt 2017

Brandklassificeret til EI60

Nyt helglas vægsystem fra SKANDI-BO

Nyt helglas vægsystem fra SKANDI-BO

Brandklassificeret til EI60

SKANDI-BO er kendt for de elegante og smalle ID85 brandprofiler til glasdøre og vægløsninger med rammer, og nu lanceres et nyt helglassystem, der ligeledes kan håndtere brand op til EI60. Vægsystemet får navnet ID50, men i daglig tale vil det blot være helglas til brand. Vægprofilet har en dimension på 45 x 46/56 mm, alt efter brandklasse og dermed glastykkelse.

Nyudviklet karm

Til systemet er der også udviklet en ny karm til de i forvejen smalle rammeprofiler, SKANDI-BO har til deres glasrammedøre. De nye glasrammedøre i helglassystemet bliver ret banebrydende, da de kan monteres direkte i glasvæggen uden at karmprofilet føres til skørt eller loft, selvfølgelig stadig med skjult dørlukker. Dermed opnår man med SKANDI-BO helglassystemet til brand samme designmæssige udtryk som med en tilsvarende ikke-brandklassificeret væg. 

En innovativ løsning

Det ligger i SKANDI-BO dna’et at virksomhedens glasløsninger skal have samme ensartede udtryk, uanset om det er en løsning der skal håndtere lyd, brand eller som blot skal være en elegant transparentadskillelse mellem to rum. Selvom udviklingsafdelingen hos SKANDI-BO har stor viden, ekspertise og årtiers erfaring med profiler og glas krævede det mange kræfter at finde frem til en branddørsløsning, der blot er fastholdt i en glasskive, til at holde i 60 minutter. Men det lykkedes, og SKANDI-BO har nu en innovativ løsning, der forhåbentlig vil vække stor interesse hos arkitekterne.

Se mere på www.skandi-bo.dk

Referenceprojekter fra SKANDI-BO ® A/S

Esbjerg White House

Esbjerg White House

Nybygning | Esbjerg | 100 Mio.Kr

Nybygning af kontorbygning i Esbjerg på 8 etager . Selve byggeriet er påbegyn...

Middelgrundsfortet

Middelgrundsfortet

Ombygning | København | 120 mio.kr

Ombygning af feriecenter/-boliger svarende til 1 bygninger i København med 25...

Rigshospitalet - HovedOrtoCentret - Nord

Rigshospitalet - HovedOrtoCentret - Nord

Nybygning | København | 1200 mio.kr

Nybygning af hospital i København på 8 etager . Selve byggeriet er påbegyndt ...

Dyvekeskolen

Dyvekeskolen

Udv.renovering | København | 85,0 Mio.Kr

Udv.renovering af skole 0-10, klasse i København på 1 etager hvor den ene eta...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår