Nye muligheder for mikroskalatest på vej

Dato: 25 okt 2019

Der er mange valg, der skal træffes under produktudvikling, specielt i begyndelsen. DBI tilbyder forskellige muligheder for mikroskalatests, der giver mulighed for at foretage mange brandtest over kort tid, og derved kan hjælpe udvikleren til at foretage de rigtige valg på et tidligt stadie. Dette er en hurtig og billig måde at teste forskellige komponenter af et produkts brandmodstandevne, inden man udfører en fuldskala klassifikationstest.

Nye muligheder for mikroskalatest på vej

DBI´s nyeste skud på stammen af mikroskalatests er Mini-SBI-testen, der dog stadig er under udvikling, men forventes at kunne tages i brug i begyndelsen af det nye år. Ideen med Mini-SBI-testen er, at den, lige som DBI’s øvrige skaleringstests, skal kunne forudsige resultaterne fra en SBI-test.

Mini-SBI-testen er på den måde ikke et selvstændigt produkt men en del af en samlet portefølje af mindre tests, som tilsammen kan sige noget om produktets egenskaber.

DBI tilbyder forskellige muligheder for mikroskalatests

 

Vi udstiller på Building Green Copenhagen. Mød os på stand nr. 63.

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår