Ny skylleteknik

Annonce – Dato 23 mar 2017

Hygienic Flush bliver standard på alle toiletter hos Gustavsberg

Ny skylleteknik

Ny skylleteknik

Hygienic Flush bliver standard på alle toiletter hos Gustavsberg

Gustavsbergs skylleteknik Hygienic Flush med den åbne skyllerand har vist sig populær og bliver nu standard i hele WC-sortimentet. ”Efterspørgslen af Hygienic Flush er steget støt, siden vi lancerede teknikken for et par år siden. Nu er vi nået til et punkt, hvor det føles naturligt at tage skridtet fuldt ud og gøre Hygienic Flush til vores standard,” siger Jimmi Jørgensen, adm. direktør hos Villeroy & Boch Danmark A/S.

Også ny indmad

Samtidig med at Gustavsberg introducerer den åbne skyllerand på alle deres toiletter, skifter de den gamle indmad fra Geberit ud med et nyt fabrikat, der gør servicearbejdet nemmere og hurtigere. Alle ændringer træder i kraft 1. April 2017.

WC-teknikken har ændret sig

Hygienic Flush-designet er én blandt en række nyskabelser, der i de seneste år har gjort rengøringen på badeværelset nemmere. Som Jimmi Jørgensen siger: ”I dag stiller vi stadig større krav til hygiejne, og samtidig vil vi bruge mindre tid på at gøre rent. Vælger man et WC med åben skyllerand og måske endda en væghængt model, får man en rengøringsvenlig løsning, som sparer en masse arbejde.”

Et bredere sortiment

Samtidig med at Hygienic Flush bliver standard i hele Gustavsbergs Nautic WC-sortiment, udvides udbuddet med endnu flere væghængte og gulvstående modeller med denne teknik. Antallet af både gulvstående og væghængte modeller med åben skyllerandsteknik er udvidet til i alt 8 modeller – herunder to helt nye Care produkter. Alle modellerne fås med flere sædevarianter samt med eller uden overfladebehandlingen Ceramicplus.

Sådan fungerer Hygienic Flush

Den åbne skyllerand gør det nemmere at gøre rent overalt, og en tynd hygiejneliste i porcelæn øverst på skålen stopper vandet, der skyller rent helt op til kanten. Dermed holdes kummen ren endnu længere, og forbrugeren behøver ikke at bruge lige så meget rengøringsmiddel som i traditionelle toiletter med lukket skyllerand.

Se mere på www.gustavsberg.dk

Referenceprojekter fra Villeroy & Boch Danmark A/S

Zleep Hotel Copenhagen Arena

Zleep Hotel Copenhagen Arena

Nybygning | København | 100 mio.kr

Nybygning af hotel/motel i København med 211 lejligheder på 6 etager . Selve ...

Comfort Hotel, Københavns Lufthavn

Comfort Hotel, Københavns Lufthavn

Nybygning | Tårnby | 1000 mio.kr

Nybygning af hotel & restauration i Tårnby med 605 lejligheder på 13 etager h...

Axel Towers

Axel Towers

Nybygning | København | 550 Mio.Kr

Nybygning af kontorbygning i København på 16 etager hvoraf 5 etager er unden ...

Roskilde Universitet, ESCO-projekt

Roskilde Universitet, ESCO-projekt

Udv.renovering | Roskilde | 77 Mio.Kr

Udv.renovering af universitet i Roskilde . Selve byggeriet er påbegyndt febru...