NEWTEK tilfører nye spændende produkter til sit program for mobilitet og infrastruktur

Annonce – Dato 18 maj 2021

Newtek, Moderne elektromobilitet

Moderne elektromobilitet er ikke kun et vigtigt emne i offentlig diskussion - det spiller også en stadig vigtigere rolle i design af byrum.

Men en ladeinfrastruktur for el-cykler, findes endnu ikke mange steder herhjemme. NEWTEK tilbyder nu nye løsninger fra Ziegler-Metallbearbeitung til opladning, opbevaring og parkering af el-cykler.

Den sikrede opladningsløsning til el-cykler

Newtek, Den sikrede opladningsløsning til el-cyklerNewtek, Opbevaring og opladning knyttet til sikret cykelparkering

Med enten AMARO-serien i aluminium eller SECURE-serien i stål, tilbyder vi en perfekt opladningsløsning til alle el- cyklister i.f.m. et sikkert opbevaringssted til eks. hjelm og taske. Skabskombinationen gør, at ladestationen kan skræddersys til individuelle behov for bl.a. antal og størrelser bokse samt personalisering i farve, logo og tekst.

Opbevaring og opladning knyttet til sikret cykelparkering

VELO-CONNECTOR parkeringssystemet kombinerer flere funktioner på samme tid. Det er både en ladestation til en eller flere el-cykler, et tyverisikkert opbevaringssted samt en aflåselig lagerplads til hjelm og bagage.

VELO-CONNECTOR parkeringssystemet kombinerer flere funktioner på samme tid. Det er både en ladestation til en eller flere el-cyklerMange muligheder for individualisering

Mange muligheder for individualisering

Der er mange muligheder for at godkende adgang if. til kundegruppen: med en nøglecylinder eller mønt/pantlås, RFID-kortlæser, PIN-kode tastatur eller med mobiltelefon (SMS). Den modulære struktur gør det muligt at udstyre forskelligt efter om brugerne er kendte (privat) eller ukendte (offentlig).

Med et stadig stigende og rekordstort salg af el-cykler i 2020, kan man med vores opladeløsninger, være både innovativ og fremtidsorienteret til gavn for mikromobiliteten.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår