Nem opladning af el-biler!

Annonce – Dato 12 okt 2021

NEWTEK tilbyder en passende opladningsløsning til enhver situation. Fra semi-hurtige ladere på vekselstrøm til lynladere på jævnstrøm; den ideelle oplader er klar til din virksomhed, institution eller boligejendom. Og altid robust, betjenings- og vedligeholdelsesvenlig!

Newtek, opladningsløsning

Til brug for små virksomheder finder du det endnu vigtigere, at du har en multifunktionel opladningsløsning. En (hurtig) oplader, der kan bruges universelt. En der forsyner køretøjet med elektricitet hurtigt nok. Gerne også en med optimal brugervenlighed, hvilket er helt selvforklarende. Nem opladning er derfor mottoet. Og det er præcis, hvad du kan forvente af laderne fra Ecotap.

Sikkerhed før alt

Elektrisk kørsel betyder renere og mere økonomisk kørsel. Ansvarlig kørsel kræver også de højeste sikkerhedskrav. Ecotap sætter standarden heri og er på forkant med innovation. Det samme gælder for den installation af vores opladningsløsninger. Vi hjælper med at finde den perfekte placering og det optimale strømforbrug. Som følge heraf er du sikret en ubekymret opladning. En behagelig sikkerhed.

Newtek, ladestander

Nyd komforten og enkeltheden

Den intuitive nemme betjening af vores opladere og at de er fremstillet på en sådan måde, at de kræver et minimum af service og vedligeholdelse, betyder, at du kan nyde stor komfort med en oplader fra Ecotap. Genoplad ... og dine egne eller besøgende elbiler kan straks komme tilbage på vejen. Det kan være så enkelt.

Selvom vi gør det maksimale for at gøre det let for vores kunder, kan der stadig være spørgsmål eller opstå problemer med opladningen. Uanset hvem der driver ladestanderne, så sikrer vi hjælp fra en helpdesk (kundeservice) med tilgængelig 24/7 fjernservice. Og vores installationspartnere kan efter serviceaftale, rykke ud til hardware, der skal tilses og repareres.

Newtek, el-bil ladestanderNewtek, stålstander

Semi-hurtige og hurtige Ecotap opladere

Ecotap® Model HB1 (billede t.v.) er en brugervenlig AC oplader med en ladeeffekt på 11/22 kW. Den er udstyret med enten et Type 2 ladestik eller et op til 8m ladekabel. Fremstillet i 2 mm stål og fastgøres til væggen eller til en stålstander (ekstraudstyr).

Ecotap® DC 15 og 30 hurtigladerne (billede t.h.) kan bruges til alle elbiler. Ladeeffekten er på 15/30 kW som giver 90 km hhv. 180 km ekstra rækkevidde i timen.

4 enkle trin til målet!

  1. Gratis konsultation – På 2124 2454 / info@newtek.dk svarer vi dig på detaljerne baseret på netop din situation og forventninger.
  2. Gratis inspektion – Der er ofte behov for at vi gennemfører inspektion af de gældende fysiske og strømmæssige forhold, før vi kan afgive tilbud.
  3. Tilbud - Du modtager et konkret forslag hurtigst muligt, baseret på oplysningerne fra dig og vores anbefalede udførelse af løsningen.
  4. Installation – Ud fra dit postnummer, anviser vi dig gerne vores nærmeste installatørpartner. Vælger du at bruge egen installatør, fremsender vi manualer samt sørger for bistand.

Mere om produktet Ladestandere til EV (biler)

Ladestandere til EV (biler)

Ecotap udvikler ladere til E-Mobilitet (elbiler, elmotorcykler, elcykler og elscootere)

 

AC – HJEMMELADER (0-22KW)
AC – LADEROBOT (0-22KW)

AC – LADEROBOT (0-22KW)

Offentlig laderobot (1x)

Læs mere

AC – DESIGNLADERE (11/22KW)
AC – DESIGNLADERE (11/22KW)
AC – DESIGNLADERE (11/22KW)
Ladestandere AC 0 - 44 KW
Ladestander AC slank søjle
Ladestander AC - bred søjle
Hurtiglader DC station

Hurtiglader DC station

Kempower T-500 og T-800

Læs mere

Hurtiglader - DC vægmodel

Hurtiglader - DC vægmodel

Ecotap® DC15, 22 og 30 KW

Læs mere

Hurtiglader DC station
DC - LYNLADER (180KW)
DC - LYNLADER – HPC (op til 460KW)

DC - LYNLADER – HPC (op til 460KW)

Kempower C-Serien (op til 480KW DC)

Læs mere

AC Ladekabler

AC Ladekabler

Række højkvalitets opladningskabler til elbiler fra tyske LAPP®

Læs mere

Ladestander - Afmærkning

Ladestander - Afmærkning

Afmærkning til ladestandere - tilbehør

Læs mere

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår