ECO Charge ladeskabe fra NEWTEK

Annonce – Dato 8 Feb 2024

Praktisk opbevaring og opladning af cykelbatterier i alle miljøer!

ECO Charge ladeskabe fra NEWTEK

Sikker opbevaring og opladning

Med ECO Charge skabene, kan cykelbatteriet trygt opbevares og oplades indendørs eller udendørs, mens cyklen er parkeret. Det tunge og besværlige batteri skal altså ikke transporteres med på arbejdet, i skole eller på indkøb.

ECO Charge OD BIKE (nr. 1 + 2 fra højre) er udstyret med termostatstyret varmelegeme for at temperere batterierne. Desuden god ventilation og automatisk afløb.

ECO Charge ID BIKE (nr. 5 fra højre) er en fleksibel letvægter med god ventilation og lås efter behov.  Kan nemt monteres på en væg, men kan også placeres på et stativ.

ECO Charge CLASSIC (nr. 3 + 4 fra højre) er primært et ladeskab til elcykel batterier, men kan også bruges til laptops, tablets og mobiltelefoner. Det har en indbygget blæser for at optimere batterimiljøet.

Med ECO Charge skabene, kan cykelbatteriet trygt opbevaresMed ECO Charge skabene, kan cykelbatteriet trygt opbevares

Disse modeller er allerede installeret på flere togstationer, større arbejdspladser, uddannelses-institutioner og i boligejendomme.

Robuste skabe med op til 12 bokse/ladepladser

ECO Charge kombinerer en ladestation, sikker opbevaring og smarte låse. Dette giver funktion, sikkerhed og teknologi, der kan bruges efter behov. ECO Charge modellerne findes som standard med 3 til 12 bokse/ladepladser, hvor hver plads rummer både batteri og oplader. De kan også bestilles i andre størrelser og farver.

Skabene har en robust og gennemtænkt konstruktion med forsænkede hængsler og separate låse. Med integrerede strømstik i hver boks, kan man oplade litium-ion batterier. Hver boks har god ventilation - og opvarmning til udendørs brug - for det bedst mulige batterimiljø. Efter behov kan adgangen sikres med hængelås, nøglelås, elektronisk kodelås, RFID kortlås eller APP lås - evt. tilsluttet og integreret i eksisterende eller nye adgangssystemer.

Selve skabet har ingen ekstra brandsikring, men kan være en vigtig del af brandsikringsarbejdet, da det gør det muligt at opbevare batterierne et kontrolleret sted og dermed minimere skaden i tilfælde af brand.

Læs mere her

Firmaprofil

EWF ECO AB, der står bag ECO Charge ladeskabene, er en virksomhed med fokus på smarte, innovative løsninger i Smart City-segmentet.

NEWTEK er eksklusiv dansk forhandler af ECO Charge ladeskabe siden starten af 2023.

Yderligere information: Morten Nyholm Jensen, mny@newtek.dk, tlf. 2124 2454