Moduler, der kan stables i tre etager, løser pladsproblem

Annonce – Dato 19 maj 2020

Expandias skolemodul S3000 giver Sankt Annæ Gymnasium plads til undervisning, mens der bliver bygget om

Københavns Kommune er i gang med at renovere Københavns Sangskole, Sankt Annæ Gymnasium. Og mens håndværkerne arbejder, har elever og lærere brug for gode og rare midlertidige lokaler med plads til både undervisning, musik og kreativitet. Sammen med Københavns Kommunes byggeteam TRUST, har vi med 16 Expandia S3000-moduler lavet en 450 m2 stor pladsløsning.

Københavns Kommune er i gang med at renovere Københavns

Skolemodulet Expandia S3000 er forberedt til undervisning. Det kan stables i tre etager og er skabt ud fra vores kunders ønsker og fremtidens krav til god pladsudnyttelse og godt indemiljø. Med S3000 undgår du dyre og tidskrævende tilpasninger – modulet kan ganske enkelt tages i brug med det samme.

Næste generations modulsystem

I S3000 har vi arbejdet med et optimalt lysindfald, et roligt og støjsvagt læringsmiljø og effektiv udluftning. Lokalerne er lyse, har god lydabsorbering og en rigtig god generel belysning. Klasselokalerne har AV-udstyr, whiteboard og opslagstavle, og rummene er planlagt, så de er lette at møblere. Der er naturligvis masser af gode muligheder for at variere udformningen af lokalerne, så de passer til lige netop jeres behov.

gode muligheder for at variere udformningen af lokalerne

Når du skal ind i modulet, tager du enten trappen eller en rampe med gelænder. Over indgangsdøren er der indbygget lys, som kan tændes og slukkes med et skumringsrelæ, og en fastmonteret baldakin, som skærmer af for blæst og regn.

Læs mere om Expandia S3000 her.

Faste månedlige omkostninger – og service 24/7/365

Når du lejer moduler hos Expandia, skal det være nemt og uden skjulte ekstraomkostninger. Vi har et trygt og overskueligt lejekoncept, hvor I har faste månedlige omkostninger og altid kan kontakte vores kundesupport, hvis der opstår problemer. Med i din leje er naturligvis service, vedligeholdelse og forsikring.

skal det være nemt og uden skjulte ekstraomkostninger

Klar til indflytning på nogle få uger

Hos Expandia starter vi med en gratis behovsanalyse, hvor vi ser på din opgave. Hvilken type lokaler I har brug for, og på de krav og ønsker, I har til jeres moduler. Haster din opgave, kan vi opstille dine midlertidige lokaler, så de er klar til indflytning på 14 dage. 

Mere om produktet Midlertidig skole

Midlertidig skole

Brug for plads til flere elever?

Expandia - S2000
Expandia - S3000
Expandia rundt på 2 minutter

Expandia rundt på 2 minutter

Åbn brochuren og få hele historien om os. Kort fortalt.

Læs mere

Miljørapport 2020

Miljørapport 2020

Læs vores miljørapport her

Læs mere