Mød Villeroy & Boch på ARCHITECT@WORK

Annonce – Dato 24 Apr 2018

TitanCeram porcelænsmateriale og ny douchetoilet ViClean-I100

Mød Villeroy & Boch på ARCHITECT@WORK

Det eksklusive architect@work event har med sine +10 år på bagen bidt sig fast som en af Europas mest velbesøgte fagmesser for primært arkitekter. Den afholdes i København for 3. gang d. 16.-17.maj, hvor Villeroy & Boch Danmark A/S for første gang er med på messen i København.

På stand nr. 131 vil virksomheden præsentere to helt særlige nyheder; det unikke TitanCeram porcelænsmateriale samt det nye douchetoilet ViClean-I100.

Det nye materiale TitanCeram gør det muligt at designe produkter med usædvanligt præcise former, ekstremt tynde sider og skarpt optrukne kanter. TitanCeram er resultatet af Villeroy & Bochs næsten 300 års erfaring med produktion af keramik. Takket være særlige fremstillingsprocesser og kombinationen af ler, kvarts, feldspat og titanoxid får designerne nu helt nye muligheder for eksklusiv formgivning.

Det kan opleves på messen, hvor Villeroy & Boch præsenterer de nye håndvaske af TitanCeram i serierne Memento og Artis. Takket være det nye materiale udmærker vaskene sig ved et ekstraordinært tyndt og elegant design med en stil og personlighed, der giver badeværelset et moderne udtryk.

Naturlig enkelthed

Douchetoiletter bliver i større og større udstrækning anvendt til projekter især på hoteller og i plejesektoren, hvor fordelene er åbenlyse og hygiejnen i centrum. Teknologien har sine rødder i Japan, men på messen i Forum præsenterer Villeroy & Boch deres helt nye model ViClean-I100, der som det første doucetoilet på markedet ikke ser sådan ud ved første øjekast. Det overraskende rene design med det fuldkommne flade låg skyldes at teknikken er integreret i keramikken fremfor i sædet, som ellers er normalt på den type avancerede toiletter.

På ViClean-I100 har designerne bag udviklet en innovativ HarmonicWave bruseteknologi, der skaber en unik følelse af velvære og grunding renlighed takket være den roterende og harmoniske bølge på brusestrålen. En intuitiv og nem fjernbetjening kombineret med en ViClean app gør betjeningen brugervenlig for alle.

Toilettet er udover brusefunktionen udstyret med DirectFlush skyllesystem og Ceramicplus overflade, Invisible Jet teknologi (brusedysen er integreret i Quaryl-panelet) og Quick Release mekanisme på toiletsæde. Kort sagt er ViClean-I100 toiletternes Rolls Royce med et design, der får andre brusetoiletter til at fremstå som klodsede og uæstetiske.

Referenceprojekter fra Villeroy & Boch Danmark A/S

Zleep Hotel Copenhagen Arena

Zleep Hotel Copenhagen Arena

Nybygning | København | 100 mio.kr

Nybygning af hotel/motel i København med 211 lejligheder på 6 etager . Selve ...

Comfort Hotel, Københavns Lufthavn

Comfort Hotel, Københavns Lufthavn

Nybygning | Tårnby | 1000 mio.kr

Nybygning af hotel & restauration i Tårnby med 605 lejligheder på 13 etager h...

Axel Towers

Axel Towers

Nybygning | København | 550 Mio.Kr

Nybygning af kontorbygning i København på 16 etager hvoraf 5 etager er unden ...

Roskilde Universitet, ESCO-projekt

Roskilde Universitet, ESCO-projekt

Udv.renovering | Roskilde | 77 Mio.Kr

Udv.renovering af universitet i Roskilde . Selve byggeriet er påbegyndt febru...