Midlertidige moduler til hele livet

Annonce – Dato 22 okt 2020

Fra daginstitutioner til ældreboliger. Expandias flytbare moduler er med gennem hele livet.

Hver dag skaber en af Nordens største samarbejdspartnere inden for udlejning af midlertidige lokaler, Expandia, rammer og rum for titusindvis af børn og voksne i daginstitutioner, skoler, kontorer og boliger.

rammer og rum for titusindvis af børn og voksne i daginstitutioner, skoler, kontorer og boliger

- Vores flytbare moduler er optimale til at løse et pludseligt opstået pladsproblem - her og nu. 

Expandia Moduler A/S’ administrerende direktør, Torben Færch, griber tegneblokken og sætter pennen til papiret.

- Det er ret enkelt; vores moduler er på 28,8 m2 og måler 9,6 x 3 meter i længden og 3,5 meter i højden. Alle moduler er optimeret til at kunne stables – med vores skolemodul S3000, kan vi for eksempel gå op i tre etager. Så vi kan skabe rigtig meget plads, på lidt plads – og meget hurtigt.

Pennen flyver over papiret, og stregerne bliver til eksempler på pladsløsninger skabt med midlertidige moduler. 

- Her har du din eksisterende skolebygning, og her har du et udeareal. På det kan du få plads til at opstille 12 moduler, som giver 100 undervisningspladser. Modulerne har selvstændig indgang og trapper, udvendig og indvendig, men kan naturligvis også sammenbygges med den eksisterende bygning. Hos Expandia har vi mere end 20.000 moduler i vores flåde, så vi kan etablere opgaverne meget hurtigt. Op til det nye skoleår, her i august, opstillede vi 28 moduler med et areal på i alt 820 m2 på Lundtofte Skole i Lyngby-Taarbæk Kommune nord for København. Den eksisterende skole er i gang med at blive renoveret, og imens skal eleverne undervises i Expandia-moduler. Fra vi startede til vi afleverede nøglerne gik der 18 dage. Så hurtigt kan det faktisk gøres, fortæller Torben Færch.

Her har du din eksisterende skolebygning, og her har du et udeareal

Moduler til en lang række samfundsbehov

- Vores moduler løser en lang række samfundsbehov. Daginstitution og skole er to store områder – men moduler til kontorer og ældreboliger fylder mere og mere. Både offentlige og private kunder er glade for vores trygge og gennemskuelige lejekoncept med en fast månedlig leje - hvor alt er med i prisen – også vedligeholdelse og forsikring.

MODULER TIL EN LANG RÆKKE SAMFUNDSBEHOV
Læs mere om Expandia her
 

Mere om produktet Skole

Skole

Har I brug for midlertidige skolelokaler?

Expandia - S2000
Expandia - S3000
Miljørapport 2018

Miljørapport 2018

Læs vores miljørapport her

Læs mere

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår