Midlertidige moduler løser pladsproblemer

Annonce – Dato 1 Dec 2020

Med tæt på 20.000 udlejningsmoduler kan Expandia på få uger opsætte midlertidige moduler til daginstitutioner, skoler, boliger eller kontorer.

Alting forandrer sig – særligt i disse tider. Nogle år er der brug for flere daginstitutionspladser, skoleborde, ældreboliger eller kontorstole. Andre år færre. Og somme tider kan en stor investering i nyt byggeri måske ikke betale sig eller være for usikker. At leje moduler som midlertidige lokaler, kan derfor give både offentlige og private kunder det pusterum, der skal til, for at træffe den rigtige langsigtede beslutning i forhold til opførelse af nyt byggeri.

Alting forandrer sig – særligt i disse tider

TÆT PÅ 20.000 MODULER

- Vores moduler er ideelle, når der er brug for mere plads inden for få uger. Det kan være, at der er behov for flere daginstitutionspladser eller skolelokaler. Eller det kan være en virksomhed, der hurtigt skal geare op i forhold til flere kontorarbejdspladser. Men ofte ser vi også, at der hurtigt skal skabes midlertidig plads ved renoveringsopgaver eller pludseligt opståede skader – for eksempel brand eller skimmelsvamp, fortæller Torben Færch, der er administrerende direktør i Expandia i Danmark.

Opsætningen af for eksempel 500 m2 Expandia-skolemoduler med klasse- og faglokaler, toiletter og garderober med lockers, tager mindre end tre uger.

- Expandia er specialister i midlertidigt byggeri – og vi rykker lynhurtigt på opgaverne. Vores udlejningsflåde i Norden er tæt på 20.000 moduler – i alt svarer det faktisk til godt og vel 575.000 m2. Vi har en meget stor udlejningskapacitet, så jeg kan garantere, at vi aldrig løber tør for kvadratmeter, siger Torben Færch.

Expandia er specialister i midlertidigt byggeri

ENKELT AT LEJE

Hos den markedsledende udlejningsvirksomhed er det enkelt og bekymringsfrit at leje midlertidige moduler. For Expandia tilpasser både indretning og lejevilkår til de individuelle krav og behov som kunder og brugere har – også i forhold til lejeperioden. Her har Expandia for eksempel ingen nedre grænse – moduler kan lejes i få måneder, hvis der er behov for det.

- Når du er lejer hos Expandia, skal du ikke bruge tid på unødigt arbejde eller uventede omkostninger. Vi giver alle vores kunder et enkelt og gennemskueligt lejekoncept med faste månedlige omkostninger, og vores kundeservice løser eventuelle driftsproblemer døgnet rundt, året rundt. Og så er service på modulernes installationer og forsikring af de midlertidige lokaler indeholdt i lejen. Det samme er en god dialog – for vores kunders og brugeres tillid og trivsel, er meget vigtig for os, slutter Torben Færch.

Når du er lejer hos Expandia, skal du ikke bruge tid på unødigt arbejde eller uventede omkostninger

Læs mere om Expandias midlertidige moduler til daginstitutioner, skoler, boliger eller kontorer her www.expandia.dk

Mere om produktet Midlertidig børnehave

Midlertidig børnehave

Mange børn på ventelisten?

Expandia - S2000
Expandia - S3000
Expandia rundt på 2 minutter

Expandia rundt på 2 minutter

Åbn brochuren og få hele historien om os. Kort fortalt.

Læs mere

Miljørapport 2020

Miljørapport 2020

Læs vores miljørapport her

Læs mere