Løftere til mange forskellige opgaver

Annonce – Dato 24 sep 2020

Udover salg af Recticel isolering, sandwichpaneler, stålplader og stålåse, rionet m.m. er Panelbyg også leverandør af Vacu Stone lifte og vakuumløftere til mange forskellige opgaver: Paneler, stålplader, fliser, glas, industri m.v. 

Udover salg af Recticel isolering, sandwichpaneler, stålplader

Program:

akuumløftere til mange forskellige opgaver: Paneler, stålplader, fliser, glas, industri m.v.

GA-Panel 1,5-6 m

Vacu Stone Lift - Model GA-Panel
Lille og snild vakuumlift som kan anvendes til mange forskellige formål. Maskinen er udstyret med et 12V batteridrevet pumpesystem. Denne vakuumlift er velegnet til løft af stålplader og paneler op til 6 m. Vakuumliften kan anvendes til både vandret og lodret montage på væg, men også tag.
Læs mere her.

DWGD 5-19 m

Vacu Stone Lift - Model DWGD
Mellemstor vakuumlift som kan anvendes til mange forskellige formål. Maskinen er udstyret med 12V batteridrevet pumpesystem. Denne vakuumlift er velegnet til løft af stålplader og paneler op til 13,5 m og med ekstra udstyr op til 19 m. Vakuumliften kan anvendes til både vandret og lodret montage på væg, men også tag. 
Læs mere her.

Se en film her:

TL – fliseløfter

Vacu Stone Lift - Model TL (230 V eller batteri) 
Lille og snild vakuumlift som kan anvendes til flisearbejde. Maskinen kan udstyres med 230V pumpesystem eller med tilslutning af ekstern luft.
Derudover kan maskinen også leveres med et batterisystem, sådan at man er helt uafhængig af slanger og ledninger. Dog kræver dette, at man kun løfter klinker/fliser som er relativ tætte. 

Se en film her:

Læs mere her.

Yderligere information: www.panelbyg.dk, tlf. 8832 1770.

Referenceprojekter fra Panelbyg

Skjern Papirfabrik

Skjern Papirfabrik

Nybygning | Ringkøbing-Skjern | 50,0 Mio.Kr

Nybygning af varmeværk i Ringkøbing-Skjern . Selve byggeriet er påbegyndt okt...

Parcelhus i Skjern