Isolering til hele byggeriet

Annonce – Dato 27 okt 2020

ISOLERING DER FORHINDRER FUGTSKADER OG ØGER BOLIGAREALET

Det uforudsigelige danske vejr gør det udfordrende at forhindre fugt på byggepladserne. Men hvordan imødegår man denne udfordring? Panelbyg har en løsning i form af en hulmursisolering, der ikke optager fugt, og som samtidigt tilføjer flere m² til boligen i kraft af den gode isoleringsværdi. Op til 90 % mere effektiv end andre gængse isoleringsmaterialer.

ISOLERING DER FORHINDRER FUGTSKADER OG ØGER BOLIGAREALET

HØJ ISOLERINGSVÆRDI REDUCERER ISOLERINGSTYKKELSEN

Eurowall isoleringsplader er produceret af PIR skum, som har en utrolig høj isoleringsværdi samt er vandafvisende og formstabilt. Fordelene er mange, men først og fremmest slipper man for, at isoleringen optager fugt i byggeprocessen og derved danner svamp eller skader murværket på sigt. Men hertil er det værd at bemærke, at med så høje isoleringsværdier kan man tilmed nøjes med væsentligt tyndere ydervægge. Det betyder, at man med væsentligt smallere vægge til følge får flere kvadratmeter i boligen. I et klassisk typehus på 170 m² vil man kunne opnå ca. 8,5 m² ekstra takket være den effektive hulmursisolering. Med de kvadratmeterpriser vi ser i Danmark, er valget af en effektiv isolering derfor en stor økonomisk gevinst for andet end blot varmeregningen.

HØJ ISOLERINGSVÆRDI REDUCERER ISOLERINGSTYKKELSENEN HURTIG OG EFFEKTIV BYGGEPROCES fra Penlbyg

EN HURTIG OG EFFEKTIV BYGGEPROCES

En anden fordel er, at man har med et produkt at gøre der fylder væsentlig mindre og vejer en tredjedel af traditionelle produkter af mineraluld. Det betyder, at det er let at håndtere for håndværkeren på byggepladsen, kliksystemet sikrer lufttætheden, og en simpel montage giver en hurtigere og mere effektiv byggeproces, overordnet set.

Panelbyg tilbyder

  • Hulmursisolering
  • Indvendig isolering med gips
  • Facadeisolering
  • Gulvisolering
  • Tagisolering

Yderligere information: www.panelbyg.dk, tlf. 8832 1770.

BUILDING GREEN TOGETHER 2020 - Få gratis viden om fremtidens arkitektur og bæredygtigt byggeri
– tilmeld dig her!

Referenceprojekter fra Panelbyg

Skjern Papirfabrik

Skjern Papirfabrik

Nybygning | Ringkøbing-Skjern | 50,0 Mio.Kr

Nybygning af varmeværk i Ringkøbing-Skjern . Selve byggeriet er påbegyndt okt...

Parcelhus i Skjern