Ladestationer efter højeste krav til funktion og arkitektur!

Annonce – Dato 11 mar 2021

Skal der vælges en ladestander, der matcher både moderne ejendomsarkitektur og krav til robusthed og smart funktionalitet, så er eSAT og eBOX laderne fra Hesotec Electrify ikke til at komme udenom. De sætter nye standarder for industrielt design og høj kvalitet. Med komponenter i tysk kvalitet, sikres høj pålidelighed og lille vedligehold.

Med komponenter i tysk kvalitet, sikres høj pålidelighed og lille vedligehold

De næste mange år, vokser elektromobiliteten frem, hurtigere og hurtigere. Uanset om det er på virksomheden, et offentligt sted eller derhjemme, så bliver der et stort behov for en smart og velfungerende ladeinfrastruktur, der meget mere end tidligere, understøtter det omgivende miljø.

Hesotec Electrify udvikler og producerer enkle, komplette løsninger til en hurtig, sikker og elegant opladning til virksomheder, offentlige og private kunder. Om det er det robuste rustfrie stål, fleksibiliteten ved installering af laderne eller de individuelle overflader, så opfylder serien alle ønsker. Produktionen er højeste kvalitet og med komponenter "Made in Germany" sikres en høj pålidelighed og nem vedligeholdelse.

Hesotec Electrify udvikler og producerer enkle, komplette løsninger til en hurtig, sikker og elegant opladning

For at gøre det muligt for private og offentlige, at facilitere deres egen opladning til el-biler, tilbyder eSAT og eBOX skalerbare opladningskoncepter, der opfylder mange forskellige scenarier.

Laderne aktiveres enten via et RFID ladekort, en mobil app* eller fra en computerSøger du en stilfuld, men stadig robust opladeløsning

Laderne aktiveres enten via et RFID ladekort, en mobil app* eller fra en computer. Styringssystemet ”eLMS” gør det, i kombination med en cloud server, meget praktisk at betjene hele ejendommens opladnings-infrastruktur. Så uanset om scenariet handler om opladning ved virksomheden, supermarkedet, hotellet, restauranten, beboelsesejendommen eller ved den offentlige institution, så er opladningskonceptet der!

eSAT og eBOX laderne differentierer sig fra andre ladere på markedet eSAT og eBOX laderne differentierer sig fra andre ladere på markedet, ved et elegant, slankt cylindrisk design, men også ved individuel farvelægning eller personalisering. 

Hermed kan de tilpasses forskellige arkitekturer gennem enten et diskret eller opsigtsvækkende design. Sidstnævnte kan anvendes i reklameøjemed!

Søger du en stilfuld, men stadig robust opladeløsning og vil du vide mere om eSAT og eBOX eller de andre smarte opladnings-løsninger fra NEWTEK….

så kontakt os og få rådgivning om hardware, installation, drift, service og finansieringsmuligheder.

*NU kan eSAT og eBOX laderne også tilsluttes det nye smarte styringssystem fra danske ”MONTA”!!

Mere om produktet Ladestandere til EV (biler)

Ladestandere til EV (biler)

Ecotap udvikler ladere til E-Mobilitet (elbiler, elmotorcykler, elcykler og elscootere)

 

AC – HJEMMELADER (0-22KW)
AC – LADEROBOT (0-22KW)

AC – LADEROBOT (0-22KW)

Offentlig laderobot (1x)

Læs mere

AC – DESIGNLADERE (11/22KW)
AC – DESIGNLADERE (11/22KW)
AC – DESIGNLADERE (11/22KW)
Ladestandere AC 0 - 44 KW
Ladestander AC slank søjle
Ladestander AC - bred søjle
Hurtiglader DC station

Hurtiglader DC station

Kempower T-500 og T-800

Læs mere

Hurtiglader - DC vægmodel

Hurtiglader - DC vægmodel

Ecotap® DC15, 22 og 30 KW

Læs mere

Hurtiglader DC station
DC - LYNLADER (180KW)
DC - LYNLADER – HPC (op til 460KW)

DC - LYNLADER – HPC (op til 460KW)

Kempower C-Serien (op til 480KW DC)

Læs mere

AC Ladekabler

AC Ladekabler

Række højkvalitets opladningskabler til elbiler fra tyske LAPP®

Læs mere

Ladestander - Afmærkning

Ladestander - Afmærkning

Afmærkning til ladestandere - tilbehør

Læs mere

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår