Ladestander, der matcher moderne ejendomsarkitektur

Annonce – Dato 18 Feb 2020

ladestander, der matcher moderne ejendomsarkitektur

Skal der vælges en ladestander, der matcher både moderne ejendomsarkitektur og krav til robusthed og smart funktionalitet, så er eSAT og eBOX laderne fra Hesotec Electrify ikke til at komme udenom. De sætter nye standarder for industrielt design og høj kvalitet. Med komponenter i tysk kvalitet, sikres høj pålidelighed og lille vedligehold.

Uanset om det er på virksomheden, et offentligt sted eller derhjemme, så vokser elektromobiliteten de næste mange år frem, hurtigere og hurtigere. En række nye hybrid- og elektriske køretøjer fra forskellige bilproducenter, er allerede egnede til daglig brug, så længe der også er en velfungerende opladnings-infrastruktur.

Hesotec Electrify udvikler og producerer enkle, komplette løsninger til en hurtig, sikker og elegant opladning til virksomheder, offentlige og private kunder. Fra årsskiftet er der indledt et samarbejde med NEWTEK om salg af løsningerne i Danmark.

eSAT og eBOX - eMobilitet

For at gøre det muligt for private og offentlige virksomheder at drage fordel af elektromobilitet ved at etablere deres egen opladningsinfrastruktur, tilbyder eSAT og eBOX skalerbare opladningskoncepter, der opfylder mange forskellige scenarier.

opladningsinfrastruktur, eSAT og eBOX Opladningsstyringssystemet ”eLMS”

Laderne aktiveres enten via et RFID ladekort, en mobil app eller en PC. Opladningsstyringssystemet ”eLMS” gør det, i kombination med en cloud server, meget praktisk at betjene hele ejendommens opladnings-infrastruktur. Så uanset om scenariet handler om opladning ved virksomheden, ved supermarkedet, ved hotellet, ved restauranten eller ved den offentlige institution, så er opladningskonceptet der!

eSAT og eBOX laderne fra NewtekeSAT og eBOX laderne differentierer sig fra andre ladere på markedet, ved et elegant, slankt cylindrisk design, men også ved individuel farvelægning eller personalisering. 

Hermed kan de tilpasses forskellige arkitekturer gennem enten et diskret eller opsigtsvækkende design. Sidstnævnte kan anvendes i reklameøjemed!

 

 

Søger du en stilfuld, men stadig robust opladeløsning og vil du vide mere om eSAT og eBOX eller de andre smarte opladningsløsninger fra NEWTEK, så kontakt os på
Telefon: 21 24 24 54 og få rådgivning om hardware, installation, drift, service og finansieringsmuligheder.

 

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår