Kemmlit Powerbox opbevaringsbokse

Dato: 16 maj 2019

Den nye Kemmlit Powerbox ser ikke bare sej ud. Den tilbyder først og fremmest en løsning på et påtrængende problem, der alt for længe har være uløst. Hvordan kan man – sikkert - opbevare sit mobile udstyr som batterier til E-Cykler, mobiltelefoner, laptops etc. på offentlige steder, på arbejdspladsen, i skolen – og så samtidig få dem opladet?

Kemmlit Powerbox opbevaringsbokse fra Bjarne KragSikker opbevaring og opladning i samme løsning fra Bjarne Krag

Værdiskabe med strømudtag

De nye Powerbox lockers fra Kemmlit indeholder strøm i hvert aflukke og afhjælper dermed problemet. Alle 9 værdiskabe har 2 strømudtag samt 2 USB-stik. Skabet er opbygget af korrosionsfri aluminium og dørene er fremstille i 13 mm kompaktlaminat. De 9 terningformede, låsbare skabe har en kantlængde på 40 cm og er dermed tilstrækkeligt store til sikker opbevaring af et E-cykel batteri samt ladeudstyr, såvel som en cykelhjelm eller en taske.

Fleksibilitet og sikkerhed

Til strømforsyningen er udviklet et modulært system: Fra et serviceskab i siden skydes 3 strømskinner bagtil gennem 3 af de i alt 9 bokse og forsyner dem med strøm. De Tüv-godkendte stik lader sig let servicere og udskifte. Relæer, der afbryder ved overbelastning og overgang, sørger for maksimal sikkerhed for bruger og driftssted. Til strømforsyning skal der i bygningen etableres 3 strømudtag.

Anvendelse

Kemmlit Powerbox er udviklet til indendørs anvendelse på skoler og arbejdspladser samt offentlige områder såsom svømmehaller, indkøbscentre eller hoteller. Hvis det ønskes at anvende Kemmlit Powerbox udendørs, anbefales etablering af en tagkonstruktion som beskyttelse mod vejrlig.

Referenceprojekter fra Bjarne Krag Vægsystemer

Dokk 1

Dokk 1

Nybygning | Aarhus | 1,8 Mia.Kr

Nybygning af bibliotek i Aarhus på 3 etager hvor den ene etage er under jorde...

Tietgen Handelsgymnasium

Tietgen Handelsgymnasium

Nybygning | Odense Kommune | 43 Mio.Kr

Nybygning af gymnasium i Odense Kommune på 2 etager . Selve byggeriet er påbe...

Vibeengskolen

Vibeengskolen

Nybygning | Faxe | 135,0 Mio.Kr

Nybygning af skole 0-10, klasse i Faxe på 2 etager . Selve byggeriet er påbeg...

Mærsk Bygningen, Panum

Mærsk Bygningen, Panum

Nybygning | København | 0 Mio.kr

Nybygning af universitet i København på 14 etager . Selve byggeriet er påbegy...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår