Kæmpeordre til Jacobi Tegl A/S

Annonce – Dato 5 Dec 2019

Esbjerg-virksomheden Jacobi Tagtegl A/S har sikret sig sin hidtil største enkeltordre. Sammen med tagdækkerfirmaet H.P. Tagdækning Aps skal man over de næste tre år levere ikke mindre end 30.000 kvadratmeter tagtegl i forbindelse med en stor renoveringsopgave. Det er Arbejdernes Boligforenings afdeling 23 Ådalshaven i Sædding, der skal istandsættes, og i den forbindelse får boligblokkene med over 600 lejligheder nyt tag. Arbejdet ventes påbegyndt i løbet af foråret.

Ådalshaven i Sædding skal renoveres med 30.000 m² tagtegl fra Jacobi Tegl

En fleksibel tagsten

De nye tage forsynes med en særlig tagsten i engoberet gammelsort af typen J11v. Det særlige ved denne tagsten er, at den er meget fleksibel. Sideværts kan den forskydes op til 6 mm og i lægteafstand op til 32 mm. Dermed er den formentlig nok markedets mest fleksible tagsten, og det har været afgørende for at det lykkedes at hente den store ordre hjem. Renoveringen af Ådalsvænget er netop karakteriseret ved mange tagflader i mange forskellige størrelser, oplyser direktør Erik Jørgensen fra Jacobi Tagtegl A/S.

Mange forskellige overflader

Boligselskabet i Esbjerg valgte tagstenen i engoberet gammelsort til opgaven, men J11v findes i ikke mindre end 18 forskellige overflader – lige fra naturrød, over engoberet og ædelengoberet til glaseret.

J11v tegl fra Jacobi Tegl

Ny salgsorganisation

Samtidig oplyser selskabet, at det efter nogle turbulente år nu er inde i en solid og positiv udvikling.  Det blev etableret tilbage i 1998 som Brik+Brik A/S, men efter en række gode år med fremgang blev man ramt af finanskrisen, som betød røde tal på bundlinjen. Det fik leverandøren – det store og mere end 160 år gamle teglværk Jacobi Walther Dachziegel – til at engagere sig i driften i Danmark og støtte op om den fortsatte drift.
Sidste år flyttede man sit salgskontor fra Tarp til industriområdet i Kjersing og ansatte den mangeårige sælger Erik Jørgensen som direktør. Sideløbende blev der etableret et nyt stort centralt beliggende lager i Tinglev ved motorvejen, ligesom man tog navneforandring til det nuværende Jacobi Tagtegl A/S.

Yderligere information: www.jacobi-tagtegl.dk, tlf. 75 12 53 62.

Referenceprojekter fra Jacobi Tegl A/S

Jacobi - nyt tag

Jacobi - nyt tag

Ved lægning af J13v opnår du et markant tagbillede på grund af tagstenens ...

Nyt tag på parcelhus

Nyt tag på parcelhus

Den mest solgte tagsten fra Jacobi-Walther er nu blevet endnu bedre. Ved hj...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår