Jackon Thermomur®

Annonce – Dato 10 jun 2021

Jackon Thermomur® er et unikt byggesystem til opbygning af boligbyggeri, garager, sommerhuse og pools. Systemet består af forskallingselementer i Jackopor ekspanderet polystyren (EPS), som stables op som byggeklodser og fyldes med beton i kernen. Efter støbning fremstår væggen færdig med en 2-sidet isolering uden kuldebroer. Tilstrækkelig og rigtig placeret isolering giver minimalt varmetab, holder fugt og råd borte, bidrager til reducerede opvarmningsomkostninger, og giver et tørt, lunt og sundt indeklima.

Jackon, et unikt byggesystem, thermomur

Thermomur imødekommer de strenge isoleringskrav til boligbyggeri

Det er ofte udfordrende for byggebranchen at efterkomme nye, stadig strengere forskrifter og krav”, fortæller Udviklingschef i Jackon, Eivind Olsen, og fortsætter: ”Når det gælder U-værdierne til boligbyggeri, løses denne problematik enkelt ved at benytte Thermomur® serie 350 Super eller serie 450. Bygger man en bolig i Thermomur® vil den holdes varm om vinteren og kølig om sommeren, og udgifterne til opvarmning holdes på et minimalt niveau. Samtidig kræver boligen meget lidt vedligeholdelse, og er ekstremt holdbar, selv i det udfordrende nordiske klima.

Jackon, thermomur

Serier

Jackon Thermomur® leveres i flere serier som er tilpasset hvert sit brugsområde og byggeprojektets energikrav i henhold til tekniske byggeforskrifter.

Jackon Thermomur® 200 og 250

Anvendes til indervægge, garager og byggeri med mindre energikrav. Thermomur® 250x (med plastregler) kan bruges som bærende vægge og skillevægge mellem lejligheder, til garagevægge med tilbagefylding og pools.

Jackon Thermomur® 350

Er tilpasset boligbyggeri, og fås også i en «Super»-variant (Thermomur 350 Super) med ekstra god isoleringsevne, og en “Heavy Duty”-version (Thermomur 350 HD) med en homogen betonkerne på 200 mm, som tillader højere tilbagefyldning og øget spænd mellem støttevægge.

Thermomur® 450

Har indvendig vange i 100 mm isolering og ydre vange i 200 mm isolering, samt plads til 150 mm beton i kernen. Dette giver den færdige konstruktion en U-værdi på kun 0,11 og er dermed perfekt for at tilfredsstille de strenge isoleringskrav på det danske marked.

Et nyt alternativ til lavenergiboliger

Udviklingschef hos Jackon, Eivind Olsen, fortæller at ændringer i bygningsreglementet er udgangspunktet, når eksisterende produkter skal forbedres og nye skal skabes, og at Thermomur® 450 er udviklet for at tilfredsstille strenge isoleringskrav i det danske marked. ”Med U-værdi på 0,11 vil den også være interessant for norske og svenske entreprenører, som er specielt optaget af energibesparelse”, siger udviklingschefen.

Jackon, lavenergiboliger med Jackon Thermomur

Et bredt udvalg til alle konstruktioner

Thermomur® 450 har et bredt udvalg af blokke til forskellige konstruktioner. Sammen med det brede sortiment af tilbehør, forenkler og effektiviserer dette byggeprocessen yderligere.

Find yderligere informationer her, tlf. 76 74 16 11.

Mere om produktet Jackon Thermomur

Jackon Thermomur

Komplet og unikt byggesystem til opbygning af fundamenter, boligbyggeri op til 2 etager over terræn osv.

Jackon Thermomur 200
Jackon Thermomur 250
Jackon Thermomur 250x
Jackon Thermomur 350
Jackon Thermomur 350 Super
Jackon Thermomur 450
Jackon Thermomur 350 HD
Thermomur brochure

Thermomur brochure

Læs mere om Jackon Thermomur

Læs mere

Thermomur monteringsanvisning

Thermomur monteringsanvisning

Læs monteringsanvisning for Jackon Thermomur

Læs mere

Jackon Thermomur - produktdatalad

Jackon Thermomur - produktdatalad

Et byggesystem baseret på forskallingsblokke af ekspanderet polystyren (EPS)

Læs mere

BIM Thermomur byggesystem

BIM Thermomur byggesystem

Forskallingselementer i ekspanderet polystyren

Læs mere

Jackon Thermomur