Jackon Radon Connect

Dato: 3 nov 2020

Som en kontrast til de mangelfulde og forældede radonsikringer, der både kan have store helbredsmæssige og økonomiske konsekvenser, tilbyder Jackon komplette og tætte radonløsninger – inkl. bl.a. radondug, lim, butyltape til samling af underlaget, fleksibel tape, manchetter og tætningsmasse til kabler og rør.

Som en kontrast til de mangelfuldeDugen kan monteres i tillæg til Jackon Radonplade

Systemopbygning

Dugen kan monteres i tillæg til Jackon Radonplade, som er en formstøbt sugplade med smalle luftkanaler, der indbygges under nederste lag EPS-isolering i terrændækket og som er et must i moderne radonsikring for at skabe et sikkert suglag mod Radon. Som bekendt vurderes radonsug som den mest effektive metode til at forhindre radon i at trænge ind i bygninger, jfr. SBi-anvisning 233. Jackon Radonplade udlægges direkte på bæredygtigt og afrettet underlag, og derefter kan man som normalt udlægge Jackopor eller Jackon Super EPS gulvisolering.

JACKON RADON CONNECT

Nyhed: 

Jackon Radon Connect

En spændende produktnyhed i forbindelse med radonsikring er den såkaldte Jackon Radon Connect. Den monteres umiddelbart ovenpå radonpladens knopper, alt efter hvor placeringen af aftræk ønskes. Jackon Radon Connect giver de fordele, at den sikrer korrekt placering og en optimal forbindelse mellem aftræksrør og radonpladen for aktiv og effektiv radonsug – og supplerer dermed en god, lovpligtig og korrekt radonsikring uden risiko for forhøjet radonniveau med store helbredsmæssige og økonomiske risici til følge.

Læs mere om Jackon radonplade her.

Læs mere om Jackon Radon Connect her.

Se en film om Jackon Radon Connect her:

Yderligere information: www.jackon.dk/, tlf. 76 74 16 11.
 

Mere om produktet Jackon Radonplade

Jackon Radonplade

Jackopor® plade er formstøbt med smalle luftkanaler - en såkaldt sugplade.

Jackon Radonplade 80

Jackon Radonplade 80

Formstøbt plade med smalle luftkanaler - en såkaldt sugplade.

Læs mere

Jackon Radonplade 250

Jackon Radonplade 250

Formstøbt plade med smalle luftkanaler - en såkaldt sugplade.

Læs mere

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår