Jackon Gulvvarmeplader: Øg komforten og reducer varmeregningen

Annonce – Dato 24 sep 2020

Ved at efterisolere gulvene øges komforten i boligen, og varmeregningen reduceres. Vandbåren gulvvarme giver en komfortabel, sund og energieffektiv opvarmning. Jackon gulvvarmeplade er isolerende, trykfast, enkel at montere og giver et dejligt varmt gulv, som er hurtigt regulerende.

Ved at efterisolere gulvene øges komforten i boligen

Enkel og hurtig montering

Jackon gulvvarmeplade til vandbåren varme

Jackon gulvvarmeplade til vandbåren varme er en isoleringsplade i Jackopor® 250 (EPS), som fungerer både som spor til varmeslanger og som vendeplade. Konstruktionen er gennemtænkt og stabil. Varmefordelingsplader og varmeslanger ligges i pladens spor og skal ikke yderligere fastgøres. Det sikrer en enkel og hurtig montering.

Endnu større fleksibilitet

ENDNU STØRRE FLEKSIBILITET

Som noget nyt har Jackon videreudviklet gulvvarmepladen for at sikre endnu større fleksibilitet. Den nye udgave har derfor spor til varmevandslange til både Ø16 mm og Ø20 mm i én og samme plade. Gulvvarmepladen er lavet i Jackopor® i trykstyrke 250, som gør den egnet til svømmende gulve og dermed til let og hurtig etablering af gulvvarme i renoveringsprojekter.

Lav indbygningshøjde

Pladerne kan monteres som svømmende gulv. Pladernes styrke og opbygning medfører, at tykkelsen på den samlede konstruktion holdes meget lav og derfor er særdeles velegnet til såvel nybyg som renoveringsopgaver.

Hurtig regulering

Opbygning i gulvvarmeplader sikrer desuden hurtigt regulerende gulvvarme. Derved spares der meget energi. Det svømmende gulv har ikke samme termiske træghed som gulvvarmeslanger indstøbt i betondæk. Særligt i lokaler med stor variation i den interne varmebelastning (eks. mødelokaler, undervisningsrum osv.) er en hurtigt regulerende varmekilde altid at foretrække.

Sortiment

Leveres som standard i 30 mm tykkelse med spor til både Ø16 og Ø20 mm slanger med centerafstand 200 mm ved 16 mm slanger og centerafstand 300 mm ved 20 mm slanger. Kan også leveres i 50 mm og 70 mm ved større projekter på bestilling. 

Jackon anbefaler, at man benytter Jackons varmefordelingsplader i aluminium til gulvvarmepladen. Disse kan bestilles separat.

Læs mere om Jackon gulvvarme her.

Yderligere information: www.jackon.dk, tlf. 76 74 16 11, e-mail: ordre@jackon.dk