Invester og faciliter opladning til elbiler!

Annonce – Dato 13 Apr 2021

Mange flere vil køre elektrisk og salgstallene for elbiler vil stige kraftigt de næste år, så egne ladere er derfor en god rentabel investering. De vil hjælpe til med at vælge jeres produkter eller tjenester for det bæredygtige engagement og motivere til at opfatte jer som moderne og serviceminded. Samtidig er der et nyt EU direktiv om etablering af opladning! Dette kan betyde et endnu større behov efter ladere til parkeringshuse/-pladser.

Ecotap ladeloesninger for parkeringsanlaeg

Hvorfor være på forkant?

I kan imødekomme en stigende efterspørgsel fra folk, der ønsker at parkere deres elbil, for derved at skabe et højere afkast fra hver parkeringsplads.

Der er nogle udfordringer!

Mange parkeringshuse er bygget i 70'erne, og har mangel på strøm til opladning af elbiler. Parkerings-operatører er også bekymrede over, at elbiler vil holde parkeringspladser besat, når bilen er opladet.

Hvad betyder det nye direktiv?

Efter den 10. marts 2020 skal der ved nybygning og større renoveringer af erhvervsbygninger med mere end ti p-pladser, opsættes min. en oplader til elbiler. Derudover skal der klargøres infrastruktur til kabelføring, så det er muligt at installere lader for hver femte parkeringsplads.

For bygninger, der anvendes til beboelse og har mere end ti parkeringspladser, kræves det, at der ved nybygning og større renoveringer bliver etableret infrastruktur til kabelføring, så der kan installeres oplader ved hver parkeringsplads.

infrastruktur til kabelfoering

Vælg en Ecotap løsning

Ecotap er en innovativ førende producent af ladeteknologi i høj kvalitet. Vi fremstiller ladere fra 3,7 – 44 KW AC og 15 – 180 KW DC med intelligent ladeteknologi, der kommunikerer med elbilen. En dynamisk lastbalancering mellem ladepunkter og installation i et smart netværk, betyder specifikt: ''Med et minimum af tilgængelig effekt sikres drift af et maksimalt antal ladestationer''. Vi har næsten 10.000 operative ladere i Europa.

Vi kan tilbyde vores opladere inkl. installation, afregningstjeneste, helpdesk og skiltning – kort sagt; den nødvendige opladningsinfrastruktur, som intelligent styrer strømmen mellem bygning og parkering og til enhver tid vil kunne udvides. Ladestationerne vil altid være opdaterede, takket være den online opdatering af software.

Få maksimal tilbagebetaling fra hver parkeringsplads

Vi sælger ikke strøm, så hos os kan I selv bestemme egen prissats pr. KWh. Vi leverer den samlede opladningsstruktur og kompenserer jer (eller parkeringsoperatøren), med en netto sum pr. solgt KWh.

Har I parkeringsoperatør, kan vi naturligvis også forbinde vores ladestationer til deres parkerings- betalingssystem.

Anvend skiltningladestationer til deres parkerings- betalingssystem

Anvend skiltning!

Det er simpelthen irriterende, når den parkeringsplads, der er reserveret til elbiler, besættes af en ikke-elektrisk bil. Klar skiltning viser, hvad din organisation står for, og giver et klart og synligt signal til førere af elbiler. Vi kan også indstille en bødetakst i afregningssystemet, hvis elbilen ikke flyttes, når den er fuldt opladet.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår