Intelligent lysstyring = energibesparelser og bedre arbejdsbetingelser

Annonce – Dato 16 maj 2024

I 30 år har green light rådgivet virksomheder og det offentlige om lys.

Selvom lysstyring ikke er nogen nyhed, er det et af de mest oversete optimeringspotentialer inden for belysning

Selvom lysstyring ikke er nogen nyhed, er det et af de mest oversete optimeringspotentialer inden for belysning. Et skift fra konventionel belysning til LED-armaturer med intelligent lysstyring kan resultere i en årlig besparelse på op til 85 %. Derudover giver intelligent lysstyring en lang række andre fordele inden for medarbejdertrivsel og klima, for ikke at nævne den positive effekt på din ESG-rapportering.

Stor teknologisk udvikling

Der er fart på den teknologiske udvikling inden for belysningsteknologi, og det øgede fokus på miljø, trivsel og rapportering sætter høje krav til din belysning. Med udfasningen af T5 og T8 lysstofrør er det en god idé allerede nu at overveje, hvad dit belysningsanlæg skal kunne i fremtiden.

Den konstante forbedring af belysningsteknologi åbner op for nye belysningsløsninger og tilpasning til den enkelte medarbejder, både i nybyg og i forbindelse med renoveringsprojekter.

Fordele ved intelligent lysstyring

Optimal lysstyring kræver et grundigt forarbejde i projekteringsfasen, hvor behov og krav til funktionalitet bliver afdækket ordentligt. Når dette er klaret, er en af de største fordele ved intelligent lysstyring at det er simpelt. Det er simpelt at installere, simpelt at opsætte og simpelt at vedligeholde efterfølgende. I stedet for ny kabelføring, skal det blot programmeres.

Intelligent styret belysning er en fremtidssikret løsning, der tillader dig at tage din renovering i etaper. Nye armaturer og områder skal opsættes og tilføjes i programmeringsappen til det trådløse mesh-netværk. Intelligent lysstyring sikrer dig:

  • Store årlige besparelser på energiregningen
  • Optimeret brug af lokaler
  • Nem og brugervenlig installation og tilpasning via app eller fjernbetjening
  • Nem tilpasning til den enkelte medarbejder
  • Genanvendelse af eksisterende installationer
  • Forlænget levetid på armaturer og reduceret vedligehold

Hvis intelligent styring kobles sammen med en gateway-løsning, er der endnu flere fordele at hente, såsom konstant overvågning af din belysning, rapporter og fjerndiagnosticering.
Læs mere om, hvilken type lysstyring, der passer til dig her

Intelligent belysningI 30 år har green light rådgivet virksomheder og det offentlige om lys

Medarbejdernes fordele

Der er både økonomiske og miljømæssige fordele ved lysstyring, men dem, der får mest glæde af teknologien, er dem, der opholder sig i det til daglig. Optimal belysning på eksempelvis kontorer kan være med til at forbedre den mentale sundhed, effektiviteten og mindske fravær.

Med den rigtige programmering og eksempelvis Tuneable White teknologi kan belysningen efterligne mønstrene i det naturlige dagslys ved at ændre på LED-intensitet og farvetemperatur. Med Tunable White kan du skabe ideelle arbejdsmiljøer og bruge det samme rum til mange forskellige formål. Det skal blot programmeres.

Mange forskellige løsninger, hvilken er den rigtige?

At vælge ny belysning bliver hurtigt en forvirrende proces. Vores fremgangsmåde bygger på indledende dialog om behov, funktionalitet m.m., og en grundig projektering af dine faciliteter. Resultatet er en detaljeret plan over, hvad vi mener er den rigtige belysning til dig og dine behov. I 30 år har vi rådgivet virksomheder og det offentlige til fremtidssikrede løsninger. Vi kan også hjælpe dig.

Læs mere om, hvilken type lysstyring, der passer til dig her

Yderligere information: www.green-light.dk/, tlf. 64 41 61 20, e-mail: mail@green-light.dk