Innovativ opladning for ejendomme og større parkeringsanlæg

Annonce – Dato 14 maj 2020

Elbiler og ladehybrider fortsætter deres fremgang - både til privat og erhvervsmæssig kørsel. Det vil de fortsætte med, i år frem - hurtigere og flere. Det er derfor oplagt, at muligheder for at oplade et elektrisk køretøj vil øge værdien af en ejendom og et parkeringsanlæg.

Innovativ opladning for ejendomme og større parkeringsanlæg

En moderne og fremtidsrettet ladeinfrastruktur

Firmaet NEWTEK arbejder med ladeløsninger, der er rettet mod virksomheder som driver ejendomme og parkeringsanlæg. De har ladestationer til vægmontage eller til fast eller løst underlag. De gør det enkelt og rimeligt at investere i en moderne og fremtidsrettet ladeinfrastruktur - ude og inde.

Intelligent opladning er alfa og omega

NEWTEKs ladestationer erstatter ikke bare stikkontakten, men giver meget mere effekt, en meget smartere styring og en højere grad af sikkerhed. De er intelligente og kommunikerer med elbilens ladeteknologi før ladningen startes, og de er el-teknisk dimensioneret og sikret op til 22KW AC i det enkelte ladestik.

 NEWTEK tilbyder moderne og fremtidsrettede ladeløsninger

Er der tilstrækkelig med strøm til rådighed?

Mange eksisterende ejendomme og parkeringsanlæg er typisk ikke tilstrækkelig forsynet med strøm og risikerer at få installeret en ladeløsning, der ikke er optimal nu og fremover. NEWTEKs ladere udnytter til fulde den tilgængelige strømkapacitet med lastbalancering. Når flere ladere kobles sammen i serie som Master-Slaver på den samme sikring vil strømmen fordeles automatisk og dynamisk mellem enhedernes ladepunkter.

Tilpasning til ændret ladebehov

Ladebehovet vil ændres med tiden og det skal derfor være enkelt at udvide ladeanlægget. Installeret gennemsløjfet i en Master-Slave installation, støtter NEWTEKs intelligente ladere udvidelsen med op til 20-25 ladere på det samme strømkabel. Udvidelsen vil kræve væsentlig mindre arbejde end traditionelle ladestationer.

En moderne og fremtidsrettet ladeinfrastruktur

Fordeling af omkostningerne ved opladning

Adgangen til laderne kan være en privat gruppe eller en semi- eller heloffentlig gruppe, med RFID kort/brik eller mobil app. NEWTEK giver deres kunder mulighed for at vælge forskellige afregningsservices, og de giver en nøjagtig oversigt over strømforbruget på den enkelte laderstation, inkl. analyser/rapporter. NEWTEK kan tilbyde direkte afregning af brugeren eller man kan få strømdata til egen fakturering af eks. medarbejdere eller lejere.

Fremtidssikrede ladestationer

Kommunikationen mellem laderne foregår enten via LAN kabel eller Wi-Fi. Når laderen har kontakt til nettet, kan NEWTEK opdatere med nyeste software version. De er også åbne overfor tilkobling af en ekstern ladeoperatør, man måske allerede samarbejder med. Få en komplet færdig løsning! NEWTEK er til rådighed med rådgivning om hardware, installation, drift, service og evt. finansiering. 

Mere om produktet Ladestandere til EV (biler)

Ladestandere til EV (biler)

Ecotap udvikler ladere til E-Mobilitet (elbiler, elmotorcykler, elcykler og elscootere)

 

AC – HJEMMELADER (0-22KW)
AC – LADEROBOT (0-22KW)

AC – LADEROBOT (0-22KW)

Offentlig laderobot (1x)

Læs mere

AC – DESIGNLADERE (11/22KW)
AC – DESIGNLADERE (11/22KW)
AC – DESIGNLADERE (11/22KW)
Ladestandere AC 0 - 44 KW
Ladestander AC slank søjle
Ladestander AC - bred søjle
Mobil DC hurtiglader

Mobil DC hurtiglader

Kempower T-500 og T-800

Læs mere

Hurtiglader - DC vægmodel

Hurtiglader - DC vægmodel

Ecotap® DC15, 22 og 30 KW

Læs mere

Hurtiglader DC station
DC - LYNLADER (180KW)
DC - LYNLADER – HPC (op til 480KW)

DC - LYNLADER – HPC (op til 480KW)

Kempower C-Serien (op til 480KW DC)

Læs mere

AC Ladekabler

AC Ladekabler

Række højkvalitets opladningskabler til elbiler fra tyske LAPP®

Læs mere

Ladestander - Afmærkning

Ladestander - Afmærkning

Afmærkning til ladestandere - tilbehør

Læs mere