Inddækning giver bedre arbejdsmiljø

Annonce – Dato 20 jan 2022

Inddækning af arbejdsplatformen er lovpligtigt og det giver et bedre arbejdsmiljø.

Inddækning af arbejdsplatforme - Platform.as

I råhuse, på stilladser og lignende åbne konstruktioner, hvor der foregår arbejde i længere perioder, og hvor det må påregnes, at de ansatte udsættes for sundhedsskadelige påvirkninger fra vejrliget, skal der i vinterhalvåret foretages inddækninger eller lignende til beskyttelse herimod i det omfang, det er muligt og rimeligt…

Sådan skriver Arbejdstilsynet i deres vejledning til vinterforanstaltninger på stilladser og arbejdsplatforme, og inddækning af platformen kan da også betyde forskellen mellem vejrlig og sygedage eller effektive arbejdsdage og friske medarbejdere. En inddækning til platformen giver nemlig tørre fødder samt mindre træk og kolde led.

Platform.as leverer inddækninger til arbejdsplatforme

Den moderne afløser for stilladset

Mobile arbejdsplatformen er den moderne afløser for det traditionelle stillads og kan bruges til alle former for facadeopgaver, herunder udskiftning af vinduer, skalmuring af ydermure og meget mere. Der er tale om mobile arbejdsplatforme, hvor sikkerheden og fleksibiliteten er i top samt hvor alle lovkrav opfyldt. Og den særlige inddækning som Platform.as tilbyder, gør arbejdsplatformene endnu mere fleksible.

Inddækningen er lavet af en wrap, som varmefolieres på platformene. Metoden er genial, fordi den er utrolig stærk og stabil, hvilket betyder, at når det blæser er inddækningen stabil og larmer ikke, som man kender det fra andre typer inddækning. Det er en fordel for håndværkerne, men også for eventuelle beboere. Af andre fordele kan nævnes, at hvis det er nødvendigt at lave hul i inddækningen, for eksempelvis for at få materialer ind på platformen, kan hullet nemt lappes efterfølgende.

Inddækning bør tænkes ind i vinterens projekter

Januar og februar er notorisk kolde og våde måneder og det er derfor vigtigt, at tænke inddækning af arbejdsplatformene ind i jeres projekter. Inddækning vil øge effektiviteten, nedsætte antallet af dage hvor der ikke kan arbejdes pga. vejret samt give færre sygedage og mere glade medarbejdere. Og så er det et lovkrav.

skræddersyede arbejdsplatforme fra Platform.as

Platform.as

Platform A/S projekterer og udlejer skræddersyede arbejdsplatforme og hejs over hele landet, til alle typer facadearbejder. Virksomheden tilbyder en allround-service, der omfatter besigtigelse, levering, montering, flytning, service og afhentning efter behov, og de mere end 360 platforme og 40 hejs er kendetegnet ved stor sikkerhed med ISO 9001 og DRA-certificering.

Mere om produktet PLATFORME OG EKSTRAUDSTYR

PLATFORME OG EKSTRAUDSTYR

Fleksibel arbejdsplatform til udlejning

En præsentationsfilm om Platform.as

En præsentationsfilm om Platform.as

Platform AS - Skabt til byggeriet

Læs mere