Hollandske ladestandere til elbiler - nu på det danske marked

Annonce – Dato 21 mar 2019

Fra 1. marts 2019 starter Ecotap officielt salg og distribution af sit program for ladestandere til elbiler gennem firmaet NEWTEK i Odense.

Hollandske ladestandere til elbiler - nu på det danske marked

Ecotap B.V., der har hjemme i Boxtel i Holland og skabt af tre lidenskabelige iværksættere med omfattende baggrunde indenfor mobilitetssektoren, er i dag en af Europas førende og mest innovative producenter af ladestanderer til elbiler, elcykler og elscootere.

Virksomheden og dens ejere involverer sig løbende i indsatser, der bidrager væsentligt til at forbedre, ikke kun menneskers livsmiljø, men miljøet generelt. I 2018 vandt Ecotap det største enkeltudbud i EU på 4.200 offentlige ladestanderer til elbiler samt var den første producent der opnåede den, i Tyskland, krævende typegodkendelse - ”Baumusterprüfbescheinung”.

For NEWTEK, der har repræsenteret Ecotap herhjemme siden 2016, er det en ny og spændende udvidelse af det nuværende E-mobilitetsprogram. ”Vi valgte fra starten af samarbejdet, at satse på salg af Ecotaps ladestandere til elcykler, da dette marked er i en kraftig vækst” forklarer adm.dir. Morten Nyholm Jensen. ”Det har dog altid været hensigten, at når der kom gang i elbilsmarkedet, ønsker vi at spille en rolle som leverandør til den danske infrastruktur”.

Udvidelse af det nuværende E-mobilitetsprogram

Ecotap’s program, spænder over ladestandere på 3,7 – 44KW AC / 15-150 KW DC til privat eller offentlig brug. De er kendt for maksimal brugervenlighed og modstandskraft overfor vandalisme samt for et enkelt og smukt design. De giver den bedst mulige og langsigtede service til både brugeren og ejeren af ladestanderen.

Laderne er yderst effektive, kommunikerer med bilen og kan skræddersy den passende maksimale opladning til den pågældende bil. Designet er ikke kun smukt, men fører også til effektivitet under opbevaring, transport, installation og service. Vedligeholdelsen er på et minimum. Hvis det ønskes, kan produkterne personaliseres i kundens egen stil og farve.

Verden omkring os ændrer sig lige nu hurtigt. Elektrisk transport er i vækst og flere og flere mennesker vælger en elbil (eller elcykel). Dette bør ikke komme som nogen overraskelse, fordi de miljømæssige og økonomiske fordele er meget store. De fleste politikere og borgere er opmærksomme på de stadigt stigende CO2-emissioner og klimaforandringer på verdensplan, og på udslippet fra brug af fossile brændstoffer, der også påvirker menneskers helbred. Derfor er det høje tid til løsninger, der befordrer E-mobiliteten.

Elektrisk transport er i vækst og flere og flere mennesker vælger en elbil

Om NEWTEK ApS

NEWTEK er dansk distributør af Ecotaps ladestandere til elbiler, elcykler og elscootere samt deres solar bænke/borde med opladningsmulighed for mobiltelefoner og computere.

NEWTEK er en handels- og ingeniørvirksomhed, med speciale i nye innovative teknologiløsninger indenfor Mobilitet, ITS og Smart City.

Yderligere information Morten Nyholm Jensen, Adm. dir.: +45 2124 2454, mny@newtek.dk

Mere om produktet Ladestandere til EV (biler)

Ladestandere til EV (biler)

Ecotap udvikler ladere til E-Mobilitet (elbiler, elmotorcykler, elcykler og elscootere)

 

AC – HJEMMELADER (0-22KW)
AC – LADEROBOT (0-22KW)

AC – LADEROBOT (0-22KW)

Offentlig laderobot (1x)

Læs mere

AC – DESIGNLADERE (11/22KW)
AC – DESIGNLADERE (11/22KW)
AC – DESIGNLADERE (11/22KW)
Ladestandere AC 0 - 44 KW
Ladestander AC slank søjle
Ladestander AC - bred søjle
Hurtiglader DC station

Hurtiglader DC station

Kempower T-500 og T-800

Læs mere

Hurtiglader - DC vægmodel

Hurtiglader - DC vægmodel

Ecotap® DC15, 22 og 30 KW

Læs mere

Hurtiglader DC station
DC - LYNLADER (180KW)
DC - LYNLADER – HPC (op til 460KW)

DC - LYNLADER – HPC (op til 460KW)

Kempower C-Serien (op til 480KW DC)

Læs mere

AC Ladekabler

AC Ladekabler

Række højkvalitets opladningskabler til elbiler fra tyske LAPP®

Læs mere

Ladestander - Afmærkning

Ladestander - Afmærkning

Afmærkning til ladestandere - tilbehør

Læs mere

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår