HI-MACS Structura® med 3D overflade

Dato: 16 mar 2017

Revolutionerende nyhed med uanede kreative muligheder

HI-MACS Structura® med 3D overflade

HI-MACS Structura® med 3D overflade

Revolutionerende nyhed med uanede kreative muligheder

HI-MACS® er kendt for kvalitet, anvendelighed og uendelige muligheder inden for design. HI-MACS® bruges dagligt til spændende projekter, private som offentlige.

Fantastiske designs

Nu kan designere og arkitekter få endnu mere glæde af HI-MACS® - med det innovative tiltag – HI-MACS Structura®. Den nye 3D overflade bringer solid surface til et nyt niveau af standard materialer som kan tilpasses til ethvert projekt og enhver opgave. HI-MACS Structura® kan skabe fantastiske designs, fx som paneler, der nu kan fremstå med en mere eksklusiv overflade.

Ny teknologi

Kollektionen er fremstillet ved anvendelse af en ny teknologi og vil til en start indeholde 10 overfladedesigns – fra hexa diagonal over småstens mønster til bølger og flere andre anvendelige mønstre og former. Disse former og mønstre er udviklet af LG Hausys, som også tilbyder projektsupport og individuelle designs.

Uanede kreative muligheder

HI-MACS Structura® er anderledes, fordi man som designer tilbydes en overfladetekstur, som i princippet kan antage et hvilket som helst mønster, designet af en selv. Tegninger, mønstre, logo’er, bogstaver etc. kan ”præges” i HI-MACS overfladen: Dette er HI-MACS Structura®.

Nye anvendelsesmuligheder

Denne nyhed vil flytte på grænserne for, hvad man kan tilbyde sine kunder, fx vægbeklædning i alle rum og selvfølgelig også på badeværelset. HI-MACS®, og dermed også HI-MACS Structura®, kan også anvendes udendørs.

Næsten ubegrænset formbarhed

HI-MACS Structura® er ligesom HI-MACS® termoformbart (nogle strukturer er mere egnede til termoforming end andre). Dette vil skabe en bedre finish og være mere priseffektivt end tilsvarende CNC-producerede overflader. Der er ingen grænser for anvendeligheden af HI-MACS®.

Se mere på www.ingemanncomponents.com

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår