Innovative og alternative plastrelaterede byggematerialer

Annonce – Dato 12 nov 2020

gop Danmark er i disse dage, ude med deres nye katalog ”Materialer til Byggeri & Facade”. Her har de samlet de materialer, der er mest velegnede til byggeriet. Som man kan se, tilbyder gop Danmark A/S et af markedets bredeste sortimenter indenfor plastrelaterede byggematerialer.

Innovative og alternative plastrelaterede byggematerialer

FOKUS MATERIALERNES EGNETHED OG MILJØPÅVIRKNING

gop Danmark fokuserer ikke udelukkende på materialernes egnethed til de enkelte projekter, men mindst lige så ofte på materialernes miljøpåvirkning, herunder genanvendelighed. Materialer produceret af råvarer, der allerede har været hos forbrugerne og efterfølgende genindvundet, indgår i sortimentet og er også meget interessante.

BRED VIFTE AF BYGGEMATERIALER TIL MANGE FORMÅL

Med deres brede vifte af facadesystemer, tagsystemer med lystransmission, udendørs gulve samt plastplader til konstruktion af ud- og indvendige applikationer, rådgiver gop Danmark om materialevalg ud fra kundens specifikationer indenfor:

 Nyt katalog ude fra gop Danmark A/S

Værditilføjelse: Gop tilføjer større værdi til den gængse opfattelse af plastmaterialer, fordi:

Materialer til Byggeri & Facade fra gop Danmark

Hent det nye katalog ”Materialer til Byggeri & Facade”

 

Har man et konkret projekt, eller ønsker yderligere oplysninger om deres materialer, skal man endelig bare kontakte gop Danmark. De sidder klar ved telefonen på +45 7040 4044.

Yderligere information: www.gopdanmark.dk

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår