Gustavsberg satser på badeværelsesmøbler

Annonce – Dato 1 jun 2017

Form, funktion og smarte løsninger

Gustavsberg satser på badeværelsesmøbler

Gustavsberg satser på badeværelsesmøbler

Nu lancerer Gustavsberg en ny serie badeværelsesmøbler, hvor form og funktion går op i en højere enhed. Den hedder Graphic. Samtidig opdaterer de den eksisterende møbelserie Artic med et nyt og diskret design.

De nye møbler gør det enkelt at indrette et komplet badeværelse. Graphic udspringer af en grafisk designtanke og er små og lette – skabt til det perfekte badeværelse. Artic er til gengæld mere traditionel i sit udseende og har standardmål, som giver masser af plads. Fællesnævneren er, at form og funktion går hånd i hånd.

- Graphic-modulerne kan kombineres for at skabe god opbevaringsplads, men de fungerer også glimrende hver for sig. Man kan sige, at Graphic tilpasser sig efter omgivelserne for at skabe maksimal opbevaringsplads, siger Fredrik Leander, som er produktchef hos Gustavsberg.

Graphic – maksimal opbevaringsplads med minimalt pladsforbrug

Graphic har mindre mål end de fleste andre badeværelsesmøbler, så de kan skabe maksimal opbevaringsplads med minimalt pladsforbrug. Designet er baseret på grafiske former med mål, der gentager sig, hvilket gør det enkelt at indrette med Graphic.

Takket være smarte løsninger såsom et skjult rum under håndvasken, en magnetliste, en diskret stikkontakt og ekstra rum i højskabets låger skaber man ekstra opbevaringsplads, som ikke fylder. Graphic er udviklet i samarbejde med Ingrid Backman og Håkan Olsson fra White Arkitekter, som ønskede, at den nye møbelserie skulle udtrykke Gustavsbergs varemærke.

- For mig repræsenterer Gustavsberg en lang historie, hvor man altid har været i trit med samtiden. Med Graphic ville vi skabe en møbelserie, som udtrykte denne kombination af tradition og modernitet. Resultatet blev en møbelserie med et klassisk udtryk, som tåler tidens tand – præcis som Gustavsberg, siger Ingrid Backman, som er designer hos White Arkitekter.

Graphic fås med låger i glat grå, glat hvid og hvid med riller.

Artic – tidløst design

Gustavsberg opgraderer i samme omgang møbelserien Artic med et nyt tidløst design. Møblerne har standardmål og byder på masser af afsætningsplads og et væld af smarte detaljer. Artic kan kombineres, så de passer til både små og store badeværelser, for eksempel ved at man vælger et ekstra bredt vaskeskab med to håndvaske. Håndvasken har en smart bundventil, som alt snavs sætter sig fast i, så man nemt kan gøre rent uden at skulle rense vandlåsen.

- Vi har modificeret Artic, så den passer endnu bedre til vores kunders krav om skandinaviske former og funktionelle løsninger. Den nye Artic-serie kan kombineres i vidt forskellige udtryk afhængigt af kundens præferencer, siger Fredrik Leander.

Artic fås med låger i hvid glat, hvid ramme og sort eg.

Både Graphic og Artic fås med slanke håndvaske i porcelæn og kan suppleres med et stort udvalg af knopper og greb, der sætter deres helt eget præg på møblerne.

For det komplette sortiment klik ind på www.gustavsberg.dk.

Referenceprojekter fra Villeroy & Boch Danmark A/S

Zleep Hotel Copenhagen Arena

Zleep Hotel Copenhagen Arena

Nybygning | København | 100 mio.kr

Nybygning af hotel/motel i København med 211 lejligheder på 6 etager . Selve ...

Comfort Hotel, Københavns Lufthavn

Comfort Hotel, Københavns Lufthavn

Nybygning | Tårnby | 1000 mio.kr

Nybygning af hotel & restauration i Tårnby med 605 lejligheder på 13 etager h...

Axel Towers

Axel Towers

Nybygning | København | 550 Mio.Kr

Nybygning af kontorbygning i København på 16 etager hvoraf 5 etager er unden ...

Roskilde Universitet, ESCO-projekt

Roskilde Universitet, ESCO-projekt

Udv.renovering | Roskilde | 77 Mio.Kr

Udv.renovering af universitet i Roskilde . Selve byggeriet er påbegyndt febru...