Gustavsberg lancerer nyt brusesortiment Round & Square

Annonce – Dato 29 okt 2019

Nu lancerer Gustavsberg en helt ny serie brusedøre og brusevægge. En brusedrøm der i al sin enkelhed giver hele badeværelset et flot løft. Præcis som alle andre produkter fra Gustavsberg er de baseret på en tydelig fornemmelse for kvalitet, form og funktion. Lige eller buede brusedøre- og vægge i flere forskellige størrelser og kombinationsmuligheder.

Gustavsberg lancerer nyt brusesortiment Round & Square

Gustavsbergs nye bruseserier i et stilrent skandinavisk design er enkle at montere og kan frit kombineret i forskellige mål, så de passer til ethvert badeværelse.

"I dag ser badeværelser meget forskellige ud og derfor har vi forsøgt at skabe en fleksibel bruseløsning, der kan passe ind alle steder. Små som store men også stilmæssigt. Da vi gik i gang med at designe sortimentet, var vores fokus kvalitet, fleksibilitet og enkelhed, hvilket passer ind i vores filosofi om langsigtet holdbarhed og funktionalitet. Resultatet blev Square og Round, brusevægge og brusedøre, som du kan leve med længe!” Fredrik Leander, Produktchef Villeroy & Boch Gustavsberg

Nu lancerer Gustavsberg en helt nygiver hele badeværelset et flot løft

Alle brusedøre er vendbare, så de kan højre- eller venstrehængsles, og de kan åbnes både indad og udad, der sparer værdifuld plads på badeværelset. De er udstyrede med blankpolerede profiler og dørgreb i stilrent design.

Eftersom brusevæggene ikke har nogen gulvsokkel, er de desuden nemme at bruge og holde rene. Dørene lukkes med en tætsluttende magnetliste og har en liste mod gulvet, der holder vandstænk inde.

I kombination med Gustavsbergs brede sortiment af badeværelsesmøbler, armaturer og hovedbrusere skaber de en smuk og funktionel helhed på badeværelset.

 

Mere information om Gustavsbergs brus på www.gustavsberg.dk

Referenceprojekter fra Villeroy & Boch Danmark A/S

Zleep Hotel Copenhagen Arena

Zleep Hotel Copenhagen Arena

Nybygning | København | 100 mio.kr

Nybygning af hotel/motel i København med 211 lejligheder på 6 etager . Selve ...

Comfort Hotel, Københavns Lufthavn

Comfort Hotel, Københavns Lufthavn

Nybygning | Tårnby | 1000 mio.kr

Nybygning af hotel & restauration i Tårnby med 605 lejligheder på 13 etager h...

Axel Towers

Axel Towers

Nybygning | København | 550 Mio.Kr

Nybygning af kontorbygning i København på 16 etager hvoraf 5 etager er unden ...

Roskilde Universitet, ESCO-projekt

Roskilde Universitet, ESCO-projekt

Udv.renovering | Roskilde | 77 Mio.Kr

Udv.renovering af universitet i Roskilde . Selve byggeriet er påbegyndt febru...