Gør noget godt for jeres medarbejdere - lej en arbejdsplatform

Annonce – Dato 7 sep 2021

Sten på sten på sten... Buk, stræk, bøj og vrid. Sådan ser dagene ud for tusindvis af murere i Danmark og det er nedslidende. En arbejdsplatform fra Platform.as kan være med til at forebygge nedslidningen.

Platform.as, arbejdsplatform

Med et murerkonsol på platformen, vil mureren stå ca. 50 cm. Under platformens dæk og dermed have en bedre placering i forhold til stenene. På den måde undgår mureren de mange buk for at samle stenene op.

Murerfaget er et stolt og ældgammelt håndværk i Danmark. Det er et fag som er bygget op af rigtig mange traditioner og traditioner skal man ikke nødvendigvis pille ved. Én af disse traditioner, bør der dog alligevel ændres ved, nemlig, at der stadig er rigtig mange der murer fra et traditionelt stillads. Stilladset er et godt hjælpemiddel til rigtig mange ting, men til murerarbejde – og ved de fleste andre typer facadearbejder – har stilladset endelig fundet sin afløser i den mobile arbejdsplatform.

Økonomien skal være i orden, men det skal ergonomien også

I langt de fleste tilfælde, vil det være en fordel, økonomisk set, at benytte sig at arbejdsplatforme ved mureropgaver. Dynamikken og fleksibiliteten er unik og hvis man vælger at leje flere platforme, er det endda muligt at arbejde i forskellige tempi.

Arbejdsplatformens særlige konstruktion betyder desuden, at flere maskiner kan bygges sammen i bredden, ligesom der stort set heller ingen begrænsninger for, i hvor stor højde, platformene kan operere. Platform.as har således flere eksempler, hvor opgaver er udført i mere end 100 meters højde.

Alene på grund af den store fleksibilitet og det faktum, at man ikke behøver at dække hele facaden, men i stedet kan flytte platformen langs facaden efterhånden som arbejdet skrider frem, betyder ofte, at lejeprisen er mindre end alternativerne.

Platform.as, sikkerhed frem for altPlatform.as, arbejdsmiljø

Sikkerhed frem for alt

Én ting er økonomi. En anden ting er arbejdsmiljø og sikkerhed for håndværkerne. Her er der også rigtig mange fordele, hvis I vælger platforme til jeres murerprojekt. Foruden den trinløse højdeindstilling, som betyder, at mureren altid vil kunne finde den helt rette arbejdshøjde, findes der en masse ekstraudstyr til platformen, som gør livet lettere – både for mureren, men også for murerarbejdsmanden. Murerkonsol, modul til bagom-kørsel, topkran og mørtelspand til teleskoplæsseren er bare et par af mulighederne.

Certificeringer er jeres sikkerhed

Service, sikkerhed og kvalitet er nøgleord hos Platform.as og vi knokler hver eneste dag for, at levere services og produkter i den høje kvalitet, som vores kunder efterspørger. Faktisk betyder det så meget for os, at kunne levere på disse krav, at vi både er DRA og ISO9001 certificeret. Det er certificeringer med ekstremt høje standarder inden for miljø, sikkerhed, vores maskiners beskaffenhed og meget mere, som vi løbende bliver målt på. Det er jeres sikkerhed for, at I handler med en seriøs, professionel og bæredygtig leverandør.

Hvis I vil vide mere om vores services, eller vil have en gratis besigtigelse, er I altid velkommen til at kontakte os på mail@platform.as eller på telefon 23450214.

Læs mere om sikkerhedsplatforme her

Mere om produktet PLATFORME OG EKSTRAUDSTYR

PLATFORME OG EKSTRAUDSTYR

Fleksibel arbejdsplatform til udlejning

En præsentationsfilm om Platform.as

En præsentationsfilm om Platform.as

Platform AS - Skabt til byggeriet

Læs mere