Funktionelle akustikløsninger med lang levetid

Annonce – Dato 7 okt 2021

AKUARTs akustikløsninger er designet til at have en lang levetid og at kunne opdateres blot ved at udskifte lærredet. Det sikrer en bæredygtig løsning, som lever op til skiftende indretninger med nye farvekoncepter og visuelle designudtryk.

AKUART, akustikløsninger

AKUSTIK MED UDSKIFTELIGE LÆRREDER

AKUARTs nyeste produktkollektion Supersonic kommer med en unik design feature i form af et aftageligt lærred med print. Lærredet kan nemt demonteres fra rammen uden brug af værktøj eller uden at panelerne/skærmene skal afmonteres eller skilles ad. Dette giver en dynamisk mulighed for at skifte det visuelle udtryk efter behov. Det betyder også en længere produktlevetid, da det kun er lærredet, som skal udskiftes, hvis indretningen trænger til fornyelse.

Det udskiftelige lærred, som er lavet af 100% genbrugte polyester fibre, ligger godt i tråd med vores designfilosofi, som er bygget på at producere klogt og ansvarligt. Derudover er vores nyeste kollektion Supersonic udviklet ud fra et “Design for disassembly” princip, der gør det muligt at skille samtlige komponenter i et panel fra hinanden, så de nemt kan genbruges igen og igen”, forklarer CEO i AKUART Bjørn Berthelsen.

AKUART, akustik med udskiftelige lærrederAKUART, 100% genbrugt polyester

DESIGN MED AKUARTS OMFATTENDE FARVEKOLLEKTION

AKUART har udviklet en unik omfattende farvekollektion, som gør det nemmere at integrere effektiv lydabsorption i indretningen, uden at gå på kompromis med den visuelle vision. Kollektionen består af et bredt udvalg af nøje udvalgte farver, som alle bliver printet - Fra sarte neutrale nuancer til intense toner, indeholder den nye farvekollektion over 100 farver, som kan printes med 3 forskellige raffinerede teksturer og frit kombineres til at ramme det helt rigtige æstetiske udtryk.

AKUART, akustikAKUART, akustikløsninger

Se det omfattende udvalg af AKUARTs farver med forskellige teksturer

Læs mere om The Supersonic CollectionAKUARTS hjemmeside eller Kontakt AKUART for at booke et besøg i showroomet og opleve fremtidens akustikløsninger.

Mere om produktet Akustikpaneler til væg

Akustikpaneler til væg

Bæredygtig vægakustik med udskiftelige fronter

SS50 Wall Panel
Akuart PRODUKTKATALOG

Akuart PRODUKTKATALOG

Alt hvad der er at vide om AKUARTs produktkollektion

Læs mere

AKUART CASEKATALOG

AKUART CASEKATALOG

Søg inspiration i vores cases

Læs mere

On The Wall 50 Datablad
Standard montage

Standard montage

Vejledning til alm. vægmontage

Læs mere

Udskiftning af lærred

Udskiftning af lærred

Guide til udskiftning af lærred

Læs mere

Oversize montage

Oversize montage

Vejledning til montage af oversize formater

Læs mere

NNE & Akuart

NNE & Akuart

Se videoen her

Læs mere