Ny kollektion med lyddæmpende glasskrivetavler og vægpaneler

Annonce – Dato 17 maj 2022

Under navnet Wood–Work (W–W) lancerer den akustiske designvirksomhed AKUART en innovativ ny kollektion af lyddæmpende glasskrivetavler og akustikpaneler, indrammet i egetræ. Den nye kollektion, bestående af W–W Acoustic Writing Board og W–W Acoustic Panel, hæver barren for akustisk regulering, ved at kombinere en højtydende lavfrekvent membran-absorbent (glasskrivetavle) med et klasse A akustisk vægpanel med opslagstavle funktion. Kombinationen af de to forskellige absorbent-typer betyder en ekstraordinær effektiv lyddæmpning også ved de lave frekvenser, som typisk er de sværeste at få bugt med i et rum.

Akuart - Ny kollektion med lyddæmpende vægpaneler

EFFEKTIV LAVFREKVENT MEMBRAN-ABSORBENT

Hårde overflader er uundgåelige, når man skal designe den perfekte arbejdsplads. Eksempelvis er det svært at forestille sig et kontor helt uden brug af glas, monitors, whiteboards etc. Imidlertid fører hårde overflader ofte akustiske udfordringer med sig, og det kræver derfor lyddæmpning, på loft og vægge for at opnå et godt akustisk indeklima. Her er de lave frekvenser dog svære at absorbere med mere traditionelle (porøse) absorbenter, som er særligt effektive ved mellem- og høje frekvenser.

Med Wood–Work Acoustic Writing Board (glasskrivetavle) har vi skabt en højtydende lavfrekvent membran-absorbent. Dette er muliggjort af en sandwich-konstruktion, bestående af en tynd glasplade og en kompakt bagside-absorbent, der effektivt absorberer de lave frekvenser. Glasskrivetavlen er derfor et perfekt supplement til den generelle akustik og et oplagt valg i stedet for en alm. skrivetavle / whiteboard.” Uddyber Steffen Spangmose, akustisk ingeniør i Akuart.

Akuart - Lyddæmpende glasskrivetavler Akuart Lyddæmpende akustikpaneler indrammet i egetræ

DESIGNMULIGHEDER

Med 13 forskellige farver for kanvas og glas, 2 forskellige basis-mønstre (prikker/kvadrater) samt tre forskellige egetræsrammer (natur, røget og sortbejdset) er der mange muligheder for at lege med det visuelle udtryk.

"Med inspiration fra en af vores designhelte, Le Corbusier, har vi kurateret en stærk farvepalette med 13 legende og dog stilfulde farver til den nye kollektion", fortæller Leona NG, Art Director hos AKUART.

Wood-Work kollektionen lanceres onsdag d. 1. juni 2022

Kontakt AKUART for mere information eller for at opleve den nye kollektion i showroom.