Funkishuse med innovativt byggesystem

Annonce – Dato 11 Apr 2019

Jackon Thermomur® er et komplet og unikt system til opbygning af fundamenter, boligbyggeri op til 2 etager, garager og sommerhuse. Systemet er den lette og smarte løsning til opbygning af drømmehuset og har været anvendt i den norske byggebranche i mere end 35 år. Leveres i 6 serier, som er tilpasset hvert sit brugsområde og byggeprojektets energikrav i henhold til tekniske byggeforskrifter.

Energieffektivt byggeri med Jackon ThermomurUnik Huse bygger blandt andet med den nye og moderne Jackon Thermomur®

Energieffektivt byggeri

Jackon Thermomur består af en 2-sidet isolering uden kuldebroer. Der er en formur og en bagmur på 100 mm isolering samt en kerne af 150 mm beton. Tilsammen giver det høj isoleringsevne, der overholder myndighedernes strenge krav. Tungeste standard element vejer ca. 3 kg. Den enkle montering og lave vægt gør arbejdet lettere end ved traditionelt byggeri.

Systemet er gennemtestet og videreudvikles kontinuerligt i samarbejde med entreprenører efter for at møde alle krav i Bygningsreglementet.

En nemmere måde at bygge på

Andreas Nørlev, Unik Huse:
– Vi bygger alternativt og fik foreslået at prøve Thermomur. Det er en nemmere måde at bygge på, når man har lært produktet at kende. Der stilles visse krav til afstivningen af væggene, inden de fyldes op med beton, og den må ikke være for flydende.

– Energimæssigt kan vi se på de huse, hvor vi har brugt Thermomur, at der ikke skal meget til at varme dem op. Og vi har oplevet, at med en 6 kW varmeblæser blev et 150 m2 hus med 6 meter til loftet så varmt, at vi måtte slukke for den. Selv om det var vinter. Så det er en energieffektiv løsning.

Jackon Thermomur består af en 2-sidet isolering uden kuldebroerMed Jackon Thermomur kan Unik Huse levere huse, som er ensbetydende med lavenergi, kvalitet og tryghed

Unik Huse bygger blandt andet med den nye og moderne Jackon Thermomur®. Dette udelukker dog ikke de andre metoder. Udover moderne huse, tilbyder virksomheden traditionelt byggeri samt træhuse.

Kvalitet og tryghed

Med Jackon Thermomur kan Unik Huse levere huse, som er ensbetydende med lavenergi, kvalitet og tryghed i hele huset levetid. Både varme- og lydisolering er helt i top, og man kan se frem til et hjem med tør, varm og sund boligkomfort. Udvendigt kan der foruden skalmur vælges andre former for finish: Ønskes træbeklædning – eller at huset skal filses/pudses op – kan dette nemt udføres, også i den ønskede farve.

Fællesnævneren for alle Thermomur-serier er, at byggesystemerne giver den bedste forudsætning for energieffektivt byggeri.

Mere om produktet Jackon Thermomur

Jackon Thermomur

Komplet og unikt byggesystem til opbygning af fundamenter, boligbyggeri op til 2 etager over terræn osv.

Jackon Thermomur 200
Jackon Thermomur 250
Jackon Thermomur 250x
Jackon Thermomur 350
Jackon Thermomur 350 Super
Jackon Thermomur 450
Jackon Thermomur 350 HD
Thermomur brochure

Thermomur brochure

Læs mere om Jackon Thermomur

Læs mere

Thermomur monteringsanvisning

Thermomur monteringsanvisning

Læs monteringsanvisning for Jackon Thermomur

Læs mere

Jackon Thermomur - produktdatalad

Jackon Thermomur - produktdatalad

Et byggesystem baseret på forskallingsblokke af ekspanderet polystyren (EPS)

Læs mere

BIM Thermomur byggesystem

BIM Thermomur byggesystem

Forskallingselementer i ekspanderet polystyren

Læs mere

Jackon Thermomur