Fugearbejde og altanmontage på Thors Tårn i Randers

Annonce – Dato 12 okt 2021

Randers’ højeste boligbyggeri, Thors Tårn, er 19 etager højt og indflytningsklart i sommeren 2021. Til den tid er der gået to år og et hav af arbejdstimer, da det er dét, det kræver at opføre et boligbyggeri af den kaliber. Boligbyggeriet kommer til at huse både ejerlejligheder og almene boliger.

Sky-Work, fugearbejde og altanmontage Sky-Work, altanmontage

Elementfuger og altanmontage

Da Sky-Work startede for 5 år siden, løste de meget små opgaver. I dag løser Sky-Work større og større opgaver, og heriblandt er arbejdet på Thors Tårn et godt eksempel. Her har de stået for alle elementfuger og altanmontage samt en del små tillægsopgaver såsom udskiftning af vinduer, slutrengøring, vinduespudsning mm. Desuden er opgaven løst i nær koordinering med leverandøren af betonelementer for at begrænse udgiften til den store tårnkran, der blev brugt til at løfte betonelementerne på plads. Ligeledes har de arbejdet tæt sammen med Hi-con, som har stået for levering af Sky-Work, altanmontagealtaner samt KPC, som er hovedentreprenør.

Et godt forhold til Arbejdstilsynet

På opgaven her fik Sky-Work endnu et besøg af arbejdstilsynet, igen uden anmærkninger. Alene i 2021 har de haft besøg af arbejdstilsynet 8 gange, og kun én gang har de fået en mindre anmærkning, der hurtigt kunne løses på stedet.

Firmaprofil

Sky-Works vision er at gøre arbejde i højden mere sikkert, ligesom de sikrer at kvaliteten af deres arbejde lever op til kundens forventninger. Sky-Work tilbyder rådgivning omkring sikker og miljøvenlig adgang til, hvordan man skal vedligeholde og drifte sin bygning, så man slipper for unødigt renoveringsarbejde i fremtiden. Her trækker de om nødvendig erfaring fra deres udenlandske selskab, så de sikrer, at kunden får det bedste produkt.

Få yderligere information om Sky-Work's montageløsninger her, tlf. 91 91 91 58.

Mere om produktet Montage

Montage

Montagearbejde og elinstallationer – fra stort til småt

Hovedbrochure

Hovedbrochure

Professionelle håndværkere i reb

Læs mere

Sky-Work City Tower vinduesudskiftning på højhus
Prismet Projektcase
Opsætning af reklamebanner

Opsætning af reklamebanner

Rope Access: Opsætning af reklamebanner

Læs mere

Kunstopsætning - Wadden Tide

Kunstopsætning - Wadden Tide

Rope Access: Kunstopsætning - Wadden Tide

Læs mere

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår