Fremtidens byrumsmøbler er her – venligst tag plads!

Annonce – Dato 14 jan 2020

Udendørsmøbler, er det perfekte sted at omdanne det udendørs miljø, for at imødekomme behovene i det 21. århundrede og skabe grundlag for den smarte by.

Fremtidens byrumsmøbler er her – venligst tag plads!

Ved eksempelvis, at tilføje et solcellepanel til at indfange gratis energi fra solen og lade et batteri gemme den for via stik at give den gratis videre til tilsluttede borgeres mobile telefoner og enheder, give en hyggelig afdæmpet belysning og måske endda lade en vifte af sensorer måle alt fra miljøforhold til gående trafik, kan bænken blive meget mere end ’kun’ en bænk.

PLATEAU PICNIC SunHub PLATEAU PICNIC SunHub solcelleenhed fra Newtek

PLATEAU PICNIC SunHub

PLATEAU PICNIC SunHub som blev lanceret og vist frem ifm. nyligt afholdte Have&Landskab, er den smarte parring af bord-bænkesættet PLATEAU designet af Knud Holscher, med solcelleenheden SunHub, der kan monteres på bordet og forsyne mobileenheder med gratis fossilfri solenergi gennem USB stik samt en dæmpet LED belysning.

Men PLATEAU PICNIC er selv uden SunHub-modulet, et smart samværsmøbel! Det kommer bl.a. i varianten PLATEAU PICNIC- I, som er funktionel for især kørestolsbrugere som vist på ovenstående billede. PLATEAU PICNIC-I er udformet med to bænke, der omkranser bordet som en slags parentes, og har plads til en kørestol for hver ende af bordet. Plads til 6-8 personer, heraf to personer i kørestole, og derfor er dette samværsmøbel i bæredygtigt og vedligeholdelsesvenligt HPL et af de mest handicapvenlige byrumsmøbler, på markedet.

MINI bænken fra Strawberry er en anden smart nyhed som NEWTEK MINI har USB-porte og trådløse opladnings-zoner

STRAWBERRY SMART BENCH MINI

MINI bænken fra Strawberry er en anden smart nyhed som NEWTEK lancerer med en fordelagtig intropris, hvis man bestiller i september til levering i 2019!

Den indeholder, de nyeste fremskridt indenfor smarte byrumsmøbler. MINI har ligesom SunHub USB-porte og trådløse opladnings-zoner, og er forberedt til gratis WI-FI. Derudover har den avancerede sensorer til måling af miljøindikatorer, for at give en bedre forståelse af luftkvaliteten på mikroniveau.

Morten Nyholm Jensen, NEWTEK: ”Smarte byrumsmøbler bliver et knudepunkt for den smarte by. De kan installeres og afprøves hurtigt, og danner direkte forbindelse med mennesker som en katalysator for øget samvær med eks. samtaler omkring bæredygtighed og innovation - et symbol for den smarte by! Med disse, kan vi være med til at forandre bylivets udseende, og skabe udendørs rum, der opfylder behovene hos den moderne mobilgeneration. Strøm og WI-FI er jo omtrent som luft og vand i det 21. århundrede".

Mere om produktet Byrumsinventar

Byrumsinventar

Løsninger der understøtter bæredygtig byvækst

Smart bænke

Smart bænke

Bænke der understøtter en smartere by

Læs mere

Bænke og plinte

Bænke og plinte

Serier af uderumsmøbler, skabt til at blive brugt

Læs mere

Borde

Borde

Se udvalg af borde til byrummet

Læs mere

Borde-/bænkesæt

Borde-/bænkesæt

Se udvalg af borde-/bænkesæt til byrummet

Læs mere

Betonplinte/-pullerter

Betonplinte/-pullerter

Smarte betonplinte/-pullerter til sikkerhed i byrummet

Læs mere

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår