Få mere plads på få uger

Annonce – Dato 12 jan 2021

Færdigindrettede moduler er løsningen, når der er brug for mere plads i daginstitutionen, skolen eller på kontoret.

Når behovet for plads ændrer sig, kan udlejningsvirksomheden Expandia være klar med færdigindrettede midlertidige moduler til daginstitutioner, skoler, boliger og kontorer, på bare få uger.

- Vi har tæt på 20.000 moduler, så vi kan opstille pladsløsninger på flere hundrede kvadratmeter på meget kort tid. Opsætning af for eksempel 500 m2 Expandia-skolemoduler med klasse- og faglokaler, toiletter og garderober med lockers, kan faktisk gøres på mindre end tre uger, fortæller Torben Færch, administrerende direktør i Expandia i Danmark.

Færdigindrettede moduler fra expandia

KLAR TIL BRUG

Hos den svenske moduludlejningsvirksomhed indeholder skolemodulerne det meste af det, der skal bruges i en velfungerende skole, for eksempel AV-udstyr, whiteboards og opslagstavler.

- Vores kunder og brugere er glade for, at Expandias moduler leveres færdigindrettede og er klar til brug. Det gør det hurtigt, enkelt og økonomisk at komme på plads. Og særligt i de situationer hvor pladsbehovet opstår pludseligt, er hastighed vigtigt. Det kan være i forbindelse med skader – for eksempel brand eller skimmelsvamp, fortæller Torben Færch.

Expandias skolemoduler leveres færdigindrettede

FÅR HVERDAGEN TIL AT FUNGERE

Mange af Expandias moduler bruges også, når der skal skabes midlertidig plads ved renoveringsopgaver, eller når et nyt byggeri endnu ikke er opført.

- Vores moduler løser hver dag nogle af de helt store samfundsopgaver. Man kan sige, at vi er med til at få hverdagen til at fungere for både børn og voksne. Mange af vores 575.000 m2 udlejningslokaler bruges som daginstitutioner og skoler. Men også rigtig mange virksomheder bruger vores moduler, når der skal skaleres op – eller når virksomheden har brug for at arbejde på en ny måde, slutter Torben Færch.

midlertidige moduler, moduler, skolemoduler

ENKELT AT LEJE

Hos den markedsledende udlejningsvirksomhed er det enkelt at leje midlertidige moduler. For Expandia tilpasser ikke bare indretning, men også lejevilkår til de individuelle krav og behov, som kunder og brugere har. Også i forhold til lejeperioden, for her har Expandia ingen nedre grænse. Modulerne kan lejes i få måneder, hvis der kun er behov for det.

Læs mere om Expandias midlertidige moduler til daginstitutioner, skoler, boliger eller kontorer her www.expandia.dk.

Mere om produktet Midlertidig skole

Midlertidig skole

Brug for plads til flere elever?

Expandia - S2000
Expandia - S3000
Expandia rundt på 2 minutter

Expandia rundt på 2 minutter

Åbn brochuren og få hele historien om os. Kort fortalt.

Læs mere

Miljørapport 2020

Miljørapport 2020

Læs vores miljørapport her

Læs mere