Expandia-moduler giver skoledagen et frisk pust

Annonce – Dato 6 jul 2021

Et godt indeklima er alfa og omega for en god skoledag. Derfor har Expandia, som er frontløber inden for midlertidigt modulbyggeri, udviklet et skolemodul, der giver masser af frisk luft i hverdagen.

Elever og lærere skal glæde sig til at gå i skole eller på arbejde – hver dag. Derfor har høj trivsel været omdrejningspunktet, da Expandia skabte skolemodulet S3000. Den største inspiration har været brugerne selv. For hvem ved bedre, hvad der fungerer – eller kan forbedres – end dem, som bruger klasselokalerne dag ud og dag ind?

Expandia, modulbyggeri

FRISK LUFT SKAL VÆRE EN SELVFØLGE

Dårlig udluftning er en af de største koncentrationsdræbere i skoledagen. Det gør børnene trætte og uoplagte, så undervisningen bliver tungere for både dem selv og lærerne.

Ren og frisk luft skærper sanserne og skal være en selvfølge i alle nye klasselokaler. Derfor har vi med S3000-modulet udviklet et helt nyt ventilationsanlæg med meget større kapacitet og en mere jævn luftfordeling sammenlignet med andre decentrale løsninger. Det giver mere frisk luft til alle elever, siger Torben Færch, der er administrerende direktør i Expandia i Danmark.

Expandia, ventilationsløsning, ventilation

TÆNKT IND I HVERDAGEN

Ventilationsløsningen i S3000-modulerne bygger på det mekaniske princip, hvor en ventilator trækker den “brugte” luft ud og blæser frisk luft tilbage i klasselokalerne. Simpelt og støjsvagt. Det nyudviklede ventilationsanlæg er monteret i loftet på modulerne. Det giver god pladsudnyttelse, optimal luftspredning og et minimum af støj i klasseværelserne.

Alle anlæg er tilsluttet vores kundesupport, som giver os servicemeddelelser og overvåger temperatur og luftgennemstrømning. Det betyder, at vi kan reagere lynhurtigt ved eventuelle driftsfejl og for eksempel justere indblæsningstemperaturen eller tidspunktet for natsænkning, fordi alt foregår online, forklarer Torben Færch og fortsætter:

Det er naturligvis også muligt at åbne vinduerne i vores moduler, når du trænger til ekstra frisk luft, eller vejret bare er for godt til at holde ude. For vi ved, at et sundt indeklima er nøglen til en god og lærerig skoledag, slutter han.

Expandia, luftgennemstrømning

Mere om produktet Skole

Skole

Har I brug for midlertidige skolelokaler?

Expandia - S2000
Expandia - S3000
Miljørapport 2018

Miljørapport 2018

Læs vores miljørapport her

Læs mere

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår