Eurowall® 21 isolering

Annonce – Dato 27 Apr 2017

Et attraktivt alternativ til traditionel isolering

Eurowall® 21 isolering

Eurowall® 21 isolering

Et attraktivt alternativ til traditionel isolering

Recticel isolering er den nyeste generation af PIR/PUR skumisolering, som imødekommer fremtidens krav til energi og byggeri. Recticel isolering har op til 80% bedre isoleringsevne i forhold til traditionel isolering og er samtidig trykfast, formstabil og fugtresistent.

Høj isoleringsværdi

Eurowall® 21 – den perfekte hulmursisolering - sikrer fremtidens byggeri med en suveræn høj isoleringsværdi. Eurowall® 21 har sine store fordele ved nybyggeri, men kan med stor fordel også anvendes ved renovering.

Fordele:

  • Isoleringsværdi: λD = 0,021 W/mK
  • Perfekt isolering takket være fer/not systemet på pladens fire sider, hvilket resulterer i en bedre, lufttæt isolering uden kuldebroer

Firmaprofil

Panelbyg tilstræber at være en af de foretrukne og seriøse leverandører på markedet inden for energieffektive isoleringsmaterialer til isolering af parcelhuse. Filosofien er at isolering ikke skal fylde mere end højst nødvendigt, da den optager unødigt plads og reducerer de effektive m² i bygningen. Derudover skal kvaliteten være i top og montageprocessen være effektiv og tidsbesparende.

Læs mere om isolering her

Se mere på www.panelbyg.dk

Referenceprojekter fra Panelbyg

Skjern Papirfabrik

Skjern Papirfabrik

Nybygning | Ringkøbing-Skjern | 50,0 Mio.Kr

Nybygning af varmeværk i Ringkøbing-Skjern . Selve byggeriet er påbegyndt okt...

Parcelhus i Skjern

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår